sunnuntai 31. joulukuuta 2023

Vuoden viimeinen postaus

 

Olen ollut joulupyhien jälkeiset päivät lomalla, joten olen voinut käyttää aikaani hyvin askarteluun. Toki olisi muutakin tekemistä, mutta keskeneräiset ja tekemättömät nukkekotikitit houkuttelivat askartelemaan. Sain siis joululahjaksi Nukkekoti Väinölän adventtikalenterin, joka sisälsi neljä erilaista kittiä. Erikoisen mallinen kaappikello on vielä tekemättä loppuun, mutta hyllyköt (kaksi eri kokoista hyllykköä), puusohva ja puiset lastenvaunut sain valmiiksi.

Lastenvaunut oli samantyyppinen kätevä kitti kuin nukenvaunut joulukalenterissa. Niille en vielä löytänyt varsinaista paikkaansa, mutta yhteiskuvan kuitenkin otin. 


Muille tavaroille löytyi paikka modernista talosta. Vaihdoin kellarikerroksen huoneeseen tekemäni rottinkipöydän ja tuolit ja niille kaveriksi puusohvan. 


Ylimpään kerrokseen laitoin matalamman hyllykön, johon sijoitin leluja.

Kuvaa katsoessani tajusin, että ehkä olisi asiallista laittaa joku oviratkaisu tuohon huoneen ja kylpyhuoneen väliseen aukkoon. Siinäpä sitä onkin pähkäilemistä, millaisen virityksen siihen tekee. Onnistuisikohan liukuovi?

Tässä vielä kuva keskikerroksen huoneesta keittiöön päin. Pitäisköhän keittiössä siivota?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti