sunnuntai 3. joulukuuta 2023

Joulun odotusta eli joulukalenterin yllätyksiä


Maria Malmströmin Nukkekoti Väinölän joulukalenteri on ollut suorastaan pakko hankkia joka vuosi, kun se on tehty (tämä on neljäs joulukalenteri). Teen tilauksen yleensä heti, kun se tulee myyntiin eli jo kevättalvella, että varmasti saan omani joulun odotukseen. 

Luukusta nro 1 paljastui heti askarreltavaa eli puinen lokerikko. Valmistuttuaan se löysi tiensä rintamamiestalon askarteluhuoneeseen pulpetin päälle.

Luukusta nro 2 tuli rukinlapa, jolle ei tarvinnut tehdä muuta kuin laittaa se rivitalon seinälle muiden aikaisemmista kalentereista tulleiden rukinlapojen seuraksi. Tämä uusin on rivissä ensimmäinen vasemmalta.

Luukusta nro 3 eli tänä aamuna sain jälleen askarreltavaa, sillä siellä oli koottava roombox. Kokosin sen ohjeen mukaan tapetoimalla seinät ensin paperilla ja sitten liimasin seinät paikoilleen. Roomboxin paikka on tietenkin rintamamiestalon askarteluhuoneessa, jossa sitä on alettu jo sisustamaan mallaamalla paperisella kuusella, josko siitä tulisi joulukoriste. Saa nähdä, miten käy :)


Ompelukone joutui siirtymään pulpetin päälle roomboxin tekoajaksi.

PS. Huomaatko, miten kätevä ikkuna-aihio tuli kalenteriroskasta? Ihan sen vuoksi piti kuvata paketin sisältö.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti