torstai 28. joulukuuta 2023

Joulukalenteriyllätykset valmistuneet

 

Yllä olevassa kuvassa on Nukkekoti Väinölän joulukalenterin luukun 16 yllätys eli kattokruunu. Minä lisäsin kruunuun helmihatuista ja tuikkukupin metallista kynttilöiden pidikkeet ja liimasin ne ennen mustalla spraymaalilla maalaamista kiinni puiseen telineeseen. Kynttilät on pumpulipuikon varresta pätkäistyjä ja sydänlankana on mustaa rullalankaa. Kattokruunu päätyi rintamamiestalon takkahuoneeseen.

Luukkujen 6 (kantele), 18 (tuuliviiri), 21 (talolyhty) ja 22 (valokuvakehykset) yllätykset päätyivät modernin talon sisä- tai ulkopuolelle. Kantele ja valokuvakehykset sijoitin mustaan hyllykköön, johon lisäsin muitakin tavaroita kätköistäni. Valokuvat kehyksiin leikkasin aikakauslehdistä. Talolyhdyn sisään laitoin pienen valosarjan ja sen sijaintipaikka on ulko-oven vieressä. Tuuliviiri on itseoikeutetusti talon katolla.




Rivitalon terassilla olevan työkalulaatikon viereen sijoitin luukun 19 sisältä löytyneen höylän. Minisuket (luukku 4) ja naulakko (luukku 9) ovat vintillä.


Vielä paikkaansa etsivät lelut eli luukuista 10 (nuken sänky), 20 (lentokone), 23 (lasten flyygeli) ja 24 (nukenvaunut).

Minulla on vielä odottamassa kokoamista Nukkekoti Väinölän adventtikalenteri, jonka sain (pyynnöstäni) joululahjaksi eli avasin luukut vasta aattona. Sieltä löytyi myös kivaa koottavaa, mutta niistä myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti