lauantai 3. joulukuuta 2022

Joulukalenterin luukkujen avausta

Ostin taas itselleni Maria Malmströmin tekemän Nukkekoti Väinölän joulukalenterin, sillä minusta on todella mukava saada pieniä yllätyksiä. Kaikista mukavinta niissä on, että osa on valmiita, mutta osa tarvitsee omaa panosta esineen kokoamiseen ja maalaamiseen tms. Joulukuun ensimmäisestä luukusta paljastui lasten tuolin kitti eli laserleikatut osat tuolin kokoamiseen.


Tuoli oli helppo koota, kun osat sain irroitettua. Vain vähän liimaa ja se oli siinä. Olin nähnyt Facebookissa monenvärisiä tuoleja eri harrastajien tekemänä ja vaalean vihreä iski minuun, josten maalasin oman tuolini sekoitetulla vaalean vihreällä. Voi olla, että hieman vielä käsittelen tuota pintaa.

Tämän päivän luukusta paljastui laserleikattu levy, josta sai irroitella pieniä pyykkipoikia. Kyllä noilla jo jonkun pyykin narulle ripustaa :)


Eilisen luukun sisältö sen sijaan taitaa minulta jäädä tekemättä. Kolme pientä maatuskanukkea pitäisi maalata - pelkkä ajatuskin niiden koristelusta kammottaa. Ehkäpä keksin niille jotain muuta käyttöä.

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa ihanalta joulukalenterilta! Ja tuo tuoli on kaunis!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Marian tekemä joulukalenteri on ollut tänäkin vuonna täynnä kivoja yllätyksiä. Tuolista tuli todella kiva.

      Poista