sunnuntai 31. lokakuuta 2021

Yhdessä askartelua

 

Kesän Nukkekotiyhdistyksen 30-vuotisjuhlanäyttelyssä olleen talon etuseinä on ollut puolitekoinen keväästä lähtien. Keväällä oli hyvä aikomus tehdä seinä valmiiksi siihen, kun talo palautuu kotiin, mutta mitä vielä. Hellekesänä ei voinut ajatellakaan askartelemista yläkerran askarteluhuoneessa ja sitten tuli vielä uusi hankinta työn alle, joten muut työt jäi. Jotenkin muutenkin olen saanut vähän aikaan nukkekotiaskarteluissa kesän ja syksyn aikana, jotain sentään kuitenkin. Nellan joulukalenteri on toimitettu mummulaan valmiiksi Nellalle annettavaksi ja Joensuun seudun nukkekotiharrastajien kerho on kokoontunut jo kolme kertaa tänä syksynä. 

Tänään askartelimme yhdessä Marikan kanssa. Kummallakin oli oma projekti tehtävänä, mutta yhdessä on kiva näperrellä ja jutella niitä näitä. Marikan projektina oli käsitellä ja verhoilla PikkiSETin sohvakalusto, josta tulikin oikein kiva. Verhoilukankaana oli kirpparilta ostettu kravatti :)


Minä värkkäsin ikkunoiden kanssa. Leikkasin millin pleksistä ikkunalasit ja liitin ne valmiisiin pokiin kahvitikuista halkaistuista tikuista. Mulle kelpaa. Vielä puuttuu ikkunalistat ja ovi kokonaan. Lisäksi täytyy asentaa verhotangot ja tehdä verhot ikkunoihin. Siinä sitä riittää puuhastelemista.

Tämän viikon kerhossa oli aiheena petivaatteet. Minulla oli tarve Keuruun viikonloppuna tekemälleni metallilankasohvalle tehdä pehmuste ja pari tyynyä.


2 kommenttia:

  1. Kiitos vielä askartelutuokiosta, olen tosi tyytyväinen sohvakalustoon. Ja katsoessa ikkunoiden tekemistä tuli uusi into alkaa itsekin niitä taas värkkäämään. Näkyillään!

    VastaaPoista