sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Kotiseminaari

Nukkekoti-lehdessä oli tässä taannoin mainos kotiseminaarista, jossa voi osallistua muutamaan erilaiseen projektiin kotoa käsin tänä viikonloppuna. Yhteydenpito ohjaajan ja ryhmäläisten välillä kävi facebookin kautta kätevästi. Sinne ohjaaja laittoi kuvia ja ohjeita ja ryhmäläiset voi kysyä neuvoja ja laittaa kuvia omasta projektistaan. Mä osallistuin nukkepajaan (siitä lisää myöhemmin, jos koskaan) ja keittiöhyllypajaan. Ohjaajalle piti maksaa tarvikkeista, jotka tulivat kotiin postitse.

Kotiin tuli viime viikolla kirjekuori, jossa oli kaikki tarvittava: valmiiksi pätkittyjä osia, kangasta ja taustapaperia (ne sai toivomusten perusteella valita). Maalit ja liimat piti olla omasta takaa ja tietysti vähän työkaluja (puristimia ainakin).

Ohjeiden mukaan "lautoja" piti liimata yhteen, maalata, hioa ja kasata. Tuija Salmisen kuvat olivat selkeitä ja ohjeet ihan ymmärrettäviä, kun vähän pysähtyi ajattelemaan. Pidin visusti erillään eri hyllynosien osat, kun liimailin ja maalasin niitä, niin kasaaminen oli helppoa. Ja kivaa!

Ompelukonekin piti kaivaa esille alakaapin verhoja varten, mutta eiköhän sillä samalla tule ommeltua vähän Lillin huushollin tekstiilejäkin. Tämän hyllykön sijoituspaikka tulee olemaan alkutekijöissään olevassa roomboksissa.

Olen tässä viikon aikana rakennellut ihan oman pään ohjeen mukaan puutarhatuolia tulevalle terassille. Sekin tuli maalattua, kun maalasin hyllyn osia. Saispa vielä toisen samanlaisen aikaiseksi...

Tuoli on kahvitikuista niinkuin koko terassin pohjakin.

4 kommenttia:

 1. Oi kuinka soma keittiöhylly tarvikkeineen! Taitaa tulla aikasten hieno roomboxi sitten aikanaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Nuo tarvikkeet vaan eivät ole ihan tuohon sopivia, täytyy hommata nätimpiä :)

   Poista

 2. Käsite kotiseminaari kuulostaa äkkiseltän vähän teoreettiselta, mutta onkin täynnä toimintaa. Jälleen ihmettelen, mitä kaikkea minimaailmassa voikaan tehdä ja saada aikaan. Hieno hylly!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Tuollainen sopisi johonkin maalaistupaan tai kesämökkiin vallan mainiosti 1:1 kokoisena :) Minimaailmassa vain mielikuvitus asettaa rajat - eikä välttämättä sekään.

   Poista