keskiviikko 27. tammikuuta 2021

Taloaihio ja kissat

 

Tästä se lähtee, talon tekeminen siis. Tilasin Gepettolta valmiit osat ja olen todella tyytyväinen, että tein niin. Talosta tulee juuri oikean levyinen tontille (kuten pitääkin). Pinnoitan lattiat, seinät ja katot ennen kuin liitän osat lopullisesti toisiinsa. Nyt niitä pitää yhdessä vain harjan yli vedetty maalarinteippi. Lattiat on asetettu uriinsa, mikä helpottaa kasaamista huomattavasti. Monta asiaa on silti vielä mietittävänä ja pähkäiltävänä, mutta mikäs sen mukavampaa. 

Etu- ja takaseinä kuului toimitukseen. Etuseinää ei kiinnitetä paikoilleen, sillä näyttelyssä se on avoin. Mietin jo, että ehkä laitan sitten näyttelyn jälkeen seinän kiinni vain magneeteilla tai sitten keksin jonku muun ratkaisun. Vielä on mahdollista kääntää myös ovi oikealle puolelle eli seinä peilikuvaksi.

Jo melkein kolme viikkoa sitten meillä oli Marikan kanssa huovutussessio. Tehtiin kissat. Mun kissa jäi vielä vähän vajaaksi, takajalkoja täytyy vielä vähän muotoilla ja viiksetkin jäivät puuttumaan, mutta kyllä ne tässä joku päivä kissan naamaan löytyvät. 



Kuvissa kissat ovat kukkaruukkuun tehdyssä "maisemassa".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti