lauantai 26. joulukuuta 2020

Lyhty ja muita joulukalenteriyllätyksiä

Kuten jo viimeksi mainitsin, tilasin itselleni Nukkekoti Väinölän joulukalenterin ja siinä todella kivoja yllätyksiä. Toiset vaativat tekemistä enemmänkin, joku oli suoraan käytettävissä. Jouluaaton luukussa oli talolyhty, joka piti koota ja maalata. Hoksasin, että minulla on jemmassa pieni ledivalo, joka mahtuu taloon, joten en liimannut taloa alustaan kiinni, jotta voin laittaa tarvittaessa valon päälle (kuten kuvassa näkyy).

Kalenteriluukuista löytyi monenlaisia leluja: tammi-peli, puuauto, palapeli, palikkalaatikko, paperinukke, kuvakuutiot (jotka vielä kesken, kuvien liimaus vaatii keskittymisen, että menee oikeaan järjestykseen ja oikeinpäin). Joku ehti levittää lelut nukkekodin olohuoneen lattialle :)




Monenlaista muutakin tarpeellista löytyi kalenteriluukuista: lettupannu, nappeja, leikkuulautoja, hengareita, peitteitä ym.


Osa noista on täysin käsittelemättömiä, osa on maalattu ja tonttuovea muutenkin tuunatttu. Sijoituspaikka on vielä miettimättä, mutta ajan kanssa kaikki löytää paikalleen.

Marikalta sain kivan jouluyllätyksen, suuret kiitokset!

Laatikossa oli joulukoristeita, pari valosarjaa, kranssi, huovutettu pupu ja rasiallinen piparminttukarkkeja.

3 kommenttia:

  1. Hei Paivinblogi, KIITOS, kommentoit 199999-arvonnassa Hurauskadun Talot blogissa. Laita spostilla osoitetiedot raijamaula3(ät)gmail.com, niin postitan Sinulle pienen muiston arvonnasta.

    VastaaPoista
  2. Ole hyvä... 😊 Huovuttaa taas tekis mieli... Kissoja tällä kertaa.

    VastaaPoista