sunnuntai 27. lokakuuta 2019

Otetaanpa uusiksi

Jos luit edellisen postaukseni kerrossängystä, unohda se. Tai älä unohda, vaan totea, että pieleen meni. Olishan se pitänyt huomata jo rakennusvaiheessa, että siitä alasängystä tulee liian ahdas. No, en älynnyt vaan tein loppuun saakka ja huomasin virheeni vasta siinä vaiheessa, kun laitoin sänkyyn petivaatteet ja yritin ahtaa nuken sänkyyn. Ei onnistunut, ei mahtunut. Siinä ei muu auttanut kuin ryhtyä tekemään uusi kerrossänky vähän korkeampaan malliin.

Sängyn pohjan mitaksi otin samat mitat kuin edellisellä kerralla ja materiaalikin on samaa. Rakettikepistä tein edelleenkin sängyn jalat, mutta reunat tein leveämmästä puulistasta kuin edellisellä kerralla. Kahvitikkuja käytin vain tikkaisiin.


Viime kerrasta viisastuin myös sen verran, että maalasin osat ennen kasaamista. Turha sotkea valkoista pohjaa punaiseen maaliin, jos ei ole ihan pakko :) Akryyliväri kuivuu nopeasti, joten se ei paljonkaan hidasta tekemistä, vaan antaa sopivan tauon käydä vaikka tyhjentämässä pesukone tai tehdä joku muu kotihomma välissä.




Petivaatteet tein siis jo edelliseen versioon eli ne olivat valmiina. Mallasin nukkeja sänkyyn ja nyt mahtuvat hyvin.


Tein kerhossa kirjahyllyn, joka tässä kuvassa on vielä maalaamatta.


Älkää paljastako kenellekään, mutta nämä huonekalut löytyvät erään neidin joulukalenterista joulukuussa :)

1 kommentti: