sunnuntai 7. huhtikuuta 2019

Takka Ressun koppiin

Tänään askartelimme Marikan kanssa vähän eri juttuja. Minulla oli ohjelmassa takan teko Ressun koppiin ja sainkin sellaisen valmiiksi asti tänään. Manttelitakka on aika varma valinta amerikkalaiseen kotiin. Tämä takka syntyi kehyslistasta, pahvista, tiiliprintistä ja muoviliuskasta, joka oli roskikselta pelastetusta rasiasta. Sisällä takassa on tietysti puita ja vähän oranssia höyhentä tulta mallaamassa.

Takan päälle tulee toki vielä jotain, mutta vielä en ole varma mitä tarpeellista siinä säilytetään :)

Kun avasin kotelon kannen, laitoin samalla paikalleen pari muutakin juttua. Kahden oven takana on sellaista, mitä ei mahdu tässä kotelossa esittämään. Niinpä uima-allas ja suihku ovat näkymättömissä yhden oven takana, toisen oven takana on pingispöytä. Niitä ei siis tulla näkemään tässä kopissa.


Myös Oulusta ostamani "avaruuskypärä" sai paikan kaapin päältä. Sisällä on jo keilapallo (musta helmi), muita urheiluvälineitä pitää vielä valmistaa.
Tässä vielä pari yleiskuvaa.


Marikan tekemät hienot laukut (Maria Malmströmin ohjeella).

2 kommenttia:

  1. Takka sopii hyvin Ressun tiloihin. Siitä tuli kaunis. Pitäisikin lukea vähän Tenavia, ovat jääneet paitsioon tässä hektisessä elämässä. Minunkin pitäisi päivittää blokia. Rintamamiestaloon uusin sisäovet. Kokeilin viilua, mutta se ei ollut vielä minun juttu. Ihan Marian ohjeella peiliovet tulossa. Niitä ripoja etsin, vaikka rautalangastakin saisi. Kylpyhuoneeseen ei tule kaakelia, ainakaan itse tehtyä...ei sitten kolahtanut kuitenkaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Onneksi on vara muuttaa mieltään sisustuksen suhteen, kun minimittakaavassa hinta ei yleensä ole esteenä :) Mutta Tenavien lukeminen kannattaa aina!

      Poista