maanantai 29. heinäkuuta 2013

Pikkuliinoja

Olipa kerran 1:1 muoviliina, joka oli yhdeltä reunalta kellastunut syystä taikka toisesta. Ihan jotain muuta etsiessäni se sattui käteeni ja kas - siitä tulikin monta pientä 1:12 pöytäliinaa! Idea ei ole omasta päästä (taaskaan), vaan jostain silmiini sattunut ja päähäni jäänyt. Silloin jo oli takaraivossa tunne, että multa voisi löytyä vastaava kapine jostain ja niinhän se löytyi. Helteisellä pihalla oli kiva saksia.

Viime viikolla kirjakaupassa käydessäni sattui silmiini alennuskorissa avaimenperiä, joista yksi oli hieno lierihattu. Jos tämä ei päädy nukkiksen naulakkoon (jos sellainen edes tulee), niin voihan se olla ikäänkuin matkamuistona vaikka seinällä koristeena, eikö vaan!

Seuraavana tehtävälistalla on kodinhoitohuone/kylppäritilan pinnat. Yksi seinä on jo tapetoitu punaisella "muovimatolla", lattialaatat pääsivät pesulle ennen paikalleen laittoa. Laatat ovat olleet kiinni verkossa ja siitä oli tarttunut liimaa myös laattojen etupuolelle paikoittain, joten pieni pesu oli tarpeen ennen laattojen liimausta lattiaan. Se on joko tämän illan tai huomisen hommia.

4 kommenttia:

 1. Jes, tuota punaista laattaa oon jo ootellukki :)
  t.systeri

  VastaaPoista
 2. Onpas täällä blogissa vaikka mitä kivaa. Olet saanut valtavasti aikaan. Taitaa olla kiva harrastus??? Hauska oli hammastahnatuubin korkista lähtenyt idea tai itse tekemäsi pöytä. Maailmaa täytyy siis katsoa nukkekodin asukkaan perspektiivistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan hauskinta tässä harrastuksessa on tehdä "löytöjä" eli katsella toisten (ja omiakin) roskia sillä silmällä, että mikä tästä tulisi nukkekotiin. Ihmisten blogit ja muut kirjoitukset ovat myös täynnä hyviä kierrätysideoita ja niitä voi sitten soveltaa omiin tarpeisiin.

   Poista