keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

1.7.2013 Ostoksia

 
Tänään sain kivaa postia. Olin tilannut Emilia Eskolalta huovutettuja koiria nukkekotiin ja niistä tuli oikein hienoja. Eikä koiria voi tilata tarkentamatta, mitä rotua niiden pitää olla ja tässä tapauksessa ykkösasia oli tolleri, josta tulikin oikein aidon näköinen. Annoin sille nimeksi Demini, mutta lopulta nukkekodin saaja voi sitten nimetä koiran mieleisekseen. Ja kun koiraa lähtee tilaamaan, ei yksi riitä. Mulle kans eli piti saada myös groenendael ja schipperkekin. Ne tulevat asumaan varmaankin jossain tulevassa roomboxissa... Kaverit sai tulla Deminille kylään, kun talon remontti on vielä pahasti kesken.
Sipu seisoo tulitikkuaskin päällä, että näyttäisi yhtä isolta kuin luulee olevansa :) Belgin ilme on minusta söpö ja muutenkin uskomattoman hienoja ovat nämä kaikki. Kannatti tilata.

Remontista sen verran, että yläkuvassa näkyy olohuoneen lattia ja tapetoituja seiniä vähän, alemmassa on makuuhuoneen lattia ja seinät ovat vielä ihan laittamatta. Viime aikoina on ollut niin kuuma tuolla oikean talon yläkerran harrastushuoneessa, että ei ole voinut kuvitellakaan tekevänsä yhtään mitään. Mutta kyllä se tästä viileneekin ja kaikenlaisia suunnitelmia ja ajatuksia pyörii. Ja lomakin alkaa ihan kohta!

Viikonloppuna kävimme ystävän kanssa Savitaipaleella nukkekotimarkkinoilla ja sieltä tarttui mukaani tässä vaiheessa täysin tarpeettomia esineitä, mutta kun ne oli niin ihania. Vai mitä sanotte näistä hedelmistä:
Hedelmät on laitettu kuvausta varten mehutölkin korkkiin :) Tekijä on selkeästi erikoistunut hedelmiin ja vihanneksiin ja muuhun syötävään.

Ostin myös pakkauksia, joita Leea Lehelmä teki myös paikan päällä. Oli ilo jutella ja seurata homman edistymistä. Hyviä vinkkejäkin sain ja paljon intoa suunnitella omia juttuja. Markkinoilla oli myös nähtävänä monia todella hienoja roomboxeja eri tekijöiltä, joten todella kannatti käydä vaikka matkaa kertyikin melkein 300 km suuntaansa. Mutta kun ottaa reissun retken kannalta, kuten me otimme ja sääkin suosi (tosin messupaikalla oli suorastaan liian kuuma), niin mikäs oli ollessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti