perjantai 12. heinäkuuta 2013

Keittiön remppaa

Sainpahan keittiön lattialistat paikoilleen! Ovi tulevaan kylppäri/kodinhoitohuoneeseen on paikoillaan, tosin vielä liimaamatta. Vähän on paksu seinään nähden, pitää tuolta kylppärin puolelta sitten listoilla koittaa saada siistiksi. Demini tuli ihmettelemään lattialle laitettua mattoa: ei kai tuollainen matto sovi keittiöön? No ei, ei todellakaan, mutta kun muutakaan ei vielä ole ja huonekalutkin on vielä tekemättä. Pitäisikin laittaa keittiösuunnittelija pähkäilemään, mitä tähän keittiöön mahtuu ja mihin ne sovitetaan. Portaat vie aika paljon tilaa, tosin niiden alle sopii ainakin koiran kori :) Portaat eivät mua kyllä tyydytä: voi olla, että menee kokonaan vielä uusiksi. Nyt laitoin vain pienellä teipinpalasella vähän kiinni lattiaan.

Ikkunat on seuraava pähkäilyn aihe, lähinnä niiden toteuttaminen. Ikkunoiden nurkatkin ovat pyöristetyt, joten niitä pitää varmasti ensin muotoilla paremmaksi ja sitten tuunata ikkunat listoineen. Onko vain yksi ruutu, kaksi, kolme vai peräti neljä tai enemmän valeristikon avulla - kunhan saan päätettyä.

Tähän on sitten tultu: hammastahna ostetaan sillä perusteella, että siinä on kiva korkki, josta voi tehdä vaikka lampunvarjostimen!

2 kommenttia:

 1. Kiitos nopeasta päivityksestä :) Mullekki kelpais tommonen harmaa lautalattia, hienon näköinen! Kyllä Deminin kelpaa tuossa keittiössä köllötellä :)
  t.systeri

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sullahan on rakennusmies omasta takaa, ei kun lattian tekoon :)

   Poista