tiistai 23. heinäkuuta 2013

Nojatuoli

Nyt on ensimmäinen nojatuoli valmis! Noudatin alkuun Jorman ohjeita, mutta halusin vähän pehmustetta istuimeen. Tein erilliset kappaleet pahvista, laitoin vähän pehmustetta (jostain lähetyksestä jemmattu) ja päällystin koko komeuden kankaalla, jota onneksi riittää useampaankin nojatuoliin tai sohvaankin - jonka kyllä aion toteuttaa suunnilleen samalla kaavalla kuin nojatuolinkin. Toinen tuoli on vielä vaiheessa - tuli pieni haaveri sen kanssa ja se on liimauksessa :)
Tässä on tuolit "raakavaiheessa" eli vähän sipistelyä kaipaavat ja sitten kankaita. Kun testasin uutta kuviosahaani (juu, semmoinen piti hankkia omaksi), tuli paloista vähän vinoja, mutta ei se lopputulosta kauheasti haittaa. Levynä on paikallisesta liikkeestä ilmaiseksi saamani levy. Kankaana on viime viikolla Värisilmä outletista ostamani kangaspala, jonka hinta taisi olla 0,50 €. Ostin sieltä tapettejakin kassillisen kahdella eurolla ja mosaiikkilaattoja ja kangaspaloja ja koko komeus maksoi yhteensä 6,40 €. Ei paha :)
Mulla on toinenkin, vähän isotöisempi projekti kesken, mutta siitä sitten enemmän, jos/kun saan sen valmiiksi. Nyt pitäisi tehdä toinen nojatuoli kaveriksi tuolle valmiille. Vaikka kai sitä yhdelläkin pärjää... Nojatuolin jalkoina on Tiimarin neliönmuotoiset puuhelmet, joita ostin tarjouksesta pussillisen eri kokoisia ja -värisiä. Niistä saanee vaikka mitä tuleviin projekteihin.

2 kommenttia:

  1. Sullahan sujuu kesäloma rattoisasti nukketaloprojektin parissa :) Nojatuoli on kyllä hieno, ihan niinkuin oisit ennenkin tuollaisia tehnyt!
    t.systeri

    VastaaPoista
  2. Loma on kätevä olemassa, saa tehdä sitä mitä haluaa. Tämmmöinen näpertely on hauskaa, vaikkei aina saisikaan lopputulokseksi sitä mitä haluaa.

    VastaaPoista