sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Pikkuhylly

Tällaiset puolivalmiit nukkekotihuonekalut ovat käteviä. Välttämättä tätä ei olisi tarvinnut edes maalata, mutta kun taloudessa oli oikeista remonteista jäljelle jäänyttä vihreää maalia, ajattelin käyttää sitä keittiön joihinkin kalusteisiin ja hyllykkö sai olla ensimmäinen. Maalasin osat ensin ja sitten vasta liimasin osat paikoilleen. Pientä paikkausmaalausta lopuksi ja hyllyn voisi laittaa paikoilleen, kun saisi päätettyä paikan.

Hylly on suomalaista tekoa, valmistaja Gepetto. Ostin sen torstaina Hankasalmelta Villa Mathildasta, jossa oli mm. nukkekotinäyttely ja kuvitellun saksalaisen kylän pienoismalli. Oli paljon katseltavaa ja ihasteltavaa. Matkaseurana olleen ystävän kanssa hoksautimme toisiamme kaikista kivoista ideoista ja oivalluksista, mitä nukkisten askartelijat olivat saaneet aikaiseksi.

Nellan nukkekodissa olen saanut lattialistoja paikoilleen ja yläkerran väliovenkin listat jouduin tekemään olohuoneen puolelle. Nauratti itseänikin, kun tietysti leikkasin yhden listanpätkän väärinpäin jiiriin - listasakset on kyllä oivallinen työkalu! Muutenkin olen tässä projektissa huomannut hyvien työkalujen olevan ensiarvoisen tärkeitä homman onnistumiselle.

2 kommenttia:

 1. Oi, kävin tuolla Gepetton sivuilla ja olipa ihania huonekaluja! Musta tuntuu, että semmonen mummon sohva voi joskus ilmestyä sinne Nellan taloon... tai sitte keinutuoli :) Luovon puojissakin oli muuten nyt semmosia pikkusia nukkekoteja huonekaluineen, pitänee seuraavalla kerralla kysyä, saisko niitä huonekaluja myyntiin irralleen, kun ei sitä kotia siihen tarttis!
  t.systeri

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän kivoja huonekaluja ja muita juttuja on maailma pullollaan. Nuo puolivalmiit on kyllä helppoja ja kivoja, mutta itse tekeminen "pitkästä tavarasta" on kyllä hauskempaa: saa sahata ja hioa ja liimata ja maalata ja ja ja...

   Poista