lauantai 28. helmikuuta 2015

Vihdoinkin kuisti ja sitten näyttelyyn

Vihdoinkin Lillillä on kuisti ulko-oven yhteydessä. Että ei olisi jäänyt viime tippaan, sain keskiviikkona liimattua kannatinpylväät ja portaat paikoilleen, katon liimasin jo maananantaina. Tänään sitten vein koko talon Joensuuhun näyttelyyn kauppakeskus Metropolin näyteikkunaan Kukkakauppa Astrantian viereen Niskakadun puolelle. Meillä oli oikein mukavat näyttelyn pystytystalkoot aamupäivän ajan. Minulla oli kamera mukana, mutta akku olikin mennyt tyhjäksi eikä tietenkään ollut vara-akkua mukana, joten kunnon kuvat jäi saamatta. Otin näyteikkunasta pari kuvaa kännykällä, mutta eihän se sama asia ole. 


Joensuun seudun nukkekotiharrastajat näkyy nyt sitten näyteikkunassa kolmen talon ja muutaman roomboksin verran. Ikkunassa on myös meidän esite ja Nukkekotiyhdistyksen esite ja yhteystiedot nettisivuille. Minnan ja minun blogin osoite on myös qr-koodina tarjolla kiinnostuneille, blogiosoite on toki myös luettavassa muodossa.

Kuvissa on siis pahat heijastukset, mutta ehkä niistä jotain näkee. Ja parhaiten tietysti näkee, kun menee paikan päälle katsomaan. Näyttely on koko maaliskuun 2015 esillä!

Hauskana yksityiskohtana on Kaisan tekemä "valmistusesimerkki".

4 kommenttia:

 1. Komia on kuisti ja mahtavaa, että Lillin talo on päässyt näyttelyyn! Muistitko laittaa viereen maininnan, kuinka vanha talo oikeastaan on…? Peruskorjauksen ja sisustuksen jälkeen se on saanut ihan uuden elämän :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitoin vain linkin blogiin, sieltä itse kukin voi käydä katsomassa talon tarinan jos kiinnostaa.

   Poista
 2. Täytyypä tehdä asiaa Joensuuhun, jotta kerkiän käydä ihastelemassa minimaailmoja ikkunan takana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilman muuta. Niskakatu 6 taitaa olla osoite ihan tarkkaan ottaen. Tai jotain sinnepäin...

   Poista