tiistai 4. marraskuuta 2014

Tuliainen

Ystäväni Maikki lähti miehensä kanssa muutaman päivän reissulle viime viikolla. Heidän koiransa (meidän kasvatti) tuli meille hoitoon reissun ajaksi. Maikki kävi Tallinnassa vähän shoppailemassa ja löysi meille aivan ihanan tuliaisen kirpputorilta: banaanipuun ruukussa. Itse ruukku on jotain keramiikkaa ja puu tehty jostain massasta metallilangan päälle.

Nuo banaanit ovat todella söpöjä! Koko komeudella on korkeutta reilu 10 cm, banaanin mitta alle 1 cm. Ruukun halkaisija n. 4 cm. Aivan ihana!

Banaanipuun kuvasin uudessa lavasteessa, jonka tein viime viikolla nukkekotikerhossa. Seinät ovat irralliset ja nyt kun otin kuvat koneelle, huomasin, että seinä olikin väärin päin (tapetin kuviot ylösalaisin). No, sattuuhan sitä :) Samassa lavasteessa kuvasin edellisen kerhoillan tuotokset eli pari tallilyhtyä (Maria Malmströmin ohjeen mukaan yritetty tehdä). Kyllä ne varmaan pimeään kelpaa....

Vasemmanpuoleisen "lasi" on liivatelehteä, oikeanpuoleisen "lasi" on jostain hedelmärasian pohjasta leikattu röpelöpintainen pohja. Lasien liimaaminen paikoilleen oli homman vaikein osa.

2 kommenttia:

  1. Hah, luulin ensin, että tuo banaanipuu on normikokoa :) Hauskan näköinen! Ja komeita on nuo kynttilälyhdytkin, liivatelehti on tuossa uskomattoman hyvä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh :) Liivatelehti toimii kyllä hyvin lyhdyn lasina, miksei muuallakin kuviolasina, hmmmm....

      Poista