sunnuntai 23. marraskuuta 2014

Askartelua ja herkkuostoksia

Askartelut jatkuivat edelleen keittiön pöydän ääressä aikaisemmin mainitusta syystä :) Olin jo viime talvena hankkinut tällaisen käytetyn lyhdyn, johon olin suunnitellut tekeväni jonkun jouluasetelman. Löysin Kärkkäisellä käydessäni kivat ledivalot, jossa on valkoiset metallipallot valojen ympärillä ja ne mielestäni oli sopiva tähän lyhdyn sisään valoksi. Virittelin rautalangan avulla lamput ylös lyhtyyn ja keskelle Stockmannilta ostamani "kristallikruunun", joka on oikeasti joulukoriste, mutta menee minikoossa kristallikruunusta. Hieman iso tosin 1:12 mittakaavaan, mutta tähän lyhtyyn käy oikein hyvin. Alle viimevuotinen joulukuusi uusin koristein. Lisäksi somisteeksi pikkuisia pöytiä, joihin sai joulukukkia (amaryllis Minihalin printistä) ja muuta jouluista. Täytyy vielä herkkupöytä lisätä ja siihen onkin aineksia, kun tilasin minikirppikseltä Taina Jatta Toropaiselta herkkuja (ja lisää tulossa....).
Tänä viikonloppunakin olen kovasti askarrellut, mutta niitä ei voi paljasta täällä vielä. Tai pieni kuva valmiista paketeista.

2 kommenttia:

  1. No nythän se joulu tuli jo teille :) Hieno kuusi muuten - onko ite tehty?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä tuo sama kuusi oli Lillin olohuoneessa jo viime joulun http://nellannukkekoti.blogspot.fi/2013/11/yhdessa-askartelua.html Tein sen netistä löytyneellä ohjeella piipunrasseista, kuten varmaan huomaatkin. Jos tekis tänä jouluna toisen.

      Poista