sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Herkkupöytä

Lyhtyyn tekemässäni jouluasetelmassa oli yksi nurkka vapaana ja siihen ajatuksessani oli tehdä herkkupöytä. No kovin montaa sorttia ei maalipurkin korkista pöytäliinalla tuunattuun pöytään sovi, mutta jotain kuitenkin. Suklaatarjotin on Jatan tekemää, muut omia väkerryksiäni. Piparit ja tortut ovat itse rautalangasta vääntämäni tarjottimen päällä (Tacky waxilla kiinnitettynä, muuten eivät pysyneet yhtään paikoillaan). Englanninlakut on Tigerin pikarissa. Lakut tein tiistaina kerhossa paistovalmiiksi levyiksi ja kotona paistoin ja pilkoin sopivan kokoiseksi. Punavalkoiset karkit on myös fimoa.
Tuo paristokotelo mua vähän häiritsee, pitäisiköhän se peittää jollain sopivalla materiaalilla siten, että vain katkaisija jää näkyviin.... No, kun ovi on kiinni, niin se jää onneksi enemmän piiloon.
Kuusi sai alleen maton.
Kristallikruunu näkyy tässä kuvassa vähän paremmin.
Herkut ikkunan läpi kuvattuna.
Lillin keittiössäkin on monenlaisia Jatan keittiön valmistamia herkkuja. Joulukalenteri on tuolilla valmiina, huomenna saa avata ensimmäisen luukun.

Ensimmäisen adventin kunniaksi avasin itse yhden kalenterivaihdon paketin. Vaihdoin tänä vuonna neljän kanssa pari pakettia jokaiselle ja sain myös vastaavan määrän. Avaan yhden paketin jokaisena adventtina ja loput aattona. Sain Annelin paketit ensimmäisenä ja otin toisen niistä tänään avattavaksi. Kiitos Anneli, ruokaa tarvitaan aina :)


8 kommenttia:

 1. Tulee ihan vesi kielelle, on niin hyvän näköisiä herkkuja! Jouluasetelmasta tuli kyllä hieno - eikä taatusti muualta löydy samanlaista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Todellakin epätodennäköistä, että toinen samanlainen tulisi jossakin vastaan :)

   Poista
 2. Mitä herkkuja, ihan vesi tuli kielelle täälläkin =)

  VastaaPoista