tiistai 18. marraskuuta 2014

Jouluprinttejä

Meillä on koiranpentu ja jäin parin päivän lomalle katsomaan, miten nelijalkaiset tulevat toimeen keskenään. Jotain pientä puuhastelua piti keksiä, kun pentu nukkui ja muistin onneksi, että mullahan on tekemättömiä printtejä, jotka olen ostanut Minihalista (osa aikaisemmin nettikaupasta, joulupallot Suuresta Snadista tänä syksynä). Askartelupaja siis pystyyn alakertaan, jossa koiratkin ovat (pentu ei vielä osaa kiivetä yläkerran rappusia).

Joulukalenteri oli helppo ja vähätöinen. Samassa arkissa oli myös kolme joulukorttia.
Piparkakkutalo alustalla ja pari kuusta sisälsi enemmän leikattavaa ja liimattavaa. Ihan hauska sekin. Pitäisiköhän ripotella vähän piparkakkumaustetta sisään, niin saisi mukaan oikean tuoksun...?

Enemmän leikattavaa ja näperreltävää oli sitten joulupalloissa eli kuusenkoristeissa. Kaksitoista palloa arkilla. Leikkaaminen sujui ihan normaalisti, mutta nakkisormet meinasivat olla aivan liian isot, kun suikaleita piti liimailla paikoilleen. Yhden vaihekuvan sentään muistin ottaa.
Minihalin ohjevideot ovat kyllä ehdoton apu näiden printtien kokoamisessa. Kannattaa siis katsoa, ennenkuin ryhtyy leikkaamaan ja varsinkin kokoamaan. Yhden käytännön jutun tein omalla tavallani: liimasin palloon tulevan langan ensin kiinni palloon ja sitten vasta ryhdyin kokoamaan palloa. Ei tarvinnut enää yrittää pidellä lankaa mukana. Kivoja kuusenkoristeita.

4 kommenttia:

  1. Aijaijai, kuinka alko sormia pakottaan… Selvästikin liian pieniä askarteluja ;)

    VastaaPoista
  2. Ei ne ole koko ajan liian pientä, joskus vaan :) Kuten tänään osittain. Mulla on vielä monta tekemätöntä odottamassa ja uusia ihanuuksia löytyy sieltä nettikaupasta. Miksi vapaa-aikaa on vain liian vähän?

    VastaaPoista
  3. Niinpä - joskus ja osittain. Näpertelyintoa :-)

    VastaaPoista