sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Ryijy seinälle ja muuta pientä

Laitoin Maikin tekemän punaisen ryijyn vihdoin olohuoneen seinälle, kun sain väännettyä rautalankaa kannattimien verran. Katsoin netistä kuvia oikeista kannattimista ja väänsin mallin mukaan mustasta rautalangasta. Osat liimasin pikaliimalla yhteen ja vielä maalasin mustalla spraymaalilla kertaalleen, niin peittyi työstön jälkiä. Ihan kiva tuli, vaikka itse sanonkin. Seinässä taas ihan sinitarrakiinnitys, kun en ryhtynyt mitään ruuveja vääntämään seinään. Niitä pitää laittaa ripustusvälineiksi sitten, kun on tavarat vähempänä huoneista eli kesällä ulkomaalausremontin aikaan.

Lähikuva kannattimesta.
Ryhdyin sitten viimein muotoilemaan myös vessakalusteita. Saa nähdä miten homma onnistuu vai pitääkö lopulta päätyä kaupalliseen vaihtoehtoon. Ainakin käsienpesualtaalle tein alustan eli hyllykön, jossa voi säilyttää myös muita kylppärissä tarvittavia tavaroita. Vesihana pitää koittaa keksiä jostain. Voishan se kylppärin hana olla samanlainen kuin keittiössäkin, ei kai sitä missään ole kielletty...?
Tässä hyllykkö ennen pintakäsittelyä, pesuallas vasta leikattu purkista.
Nyt ei sitten pesukoneen päällä olevat tavarat kastu, kun Lilli käy suihkussa. Uusi suihkuseinä pelastaa tilanteen. Myös pesuvedet menevät asiallisesti pois, kun on lattiakaivo paikallaan :)

4 kommenttia:

 1. Onpas hienolle ryijylle komeat kannattimet! Mielenkiinnolla odotellaan, miten vessakalusteet syntyvät (mulla on sitten noita pääsiäismunien koteloita aika pino jemmassa)… Ja tietysti Lillillä on lattiakaivokin suihkussa, eihän sulta nyt muuta vois olettaakaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos taas kannustuksesta :) Ajatuksia on enemmän kuin ehtii toteuttaa ja osa ajatuksista ehtii jo unohtua, ennenkuin niitä saa toteutusasteelle.

   Poista
 2. Voi ei! Ihana kylppäri <3 Täälläkkin jännityksellä odotellaan miten teet vessanpytyn :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Vessanpytyssä sitä jännitystä riittääkin :) Jos menee pahasti pieleen, onneksi on Pikkuruinen Puoti... :)

   Poista