keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Rautalangasta väännettyä

Eilen tehtiin kerhossa rautalankajuttuja. Mun korista tuli niin kamalan näköinen, että sitä ei kehtaa täällä edes esitellä, joten tänään oli pakko vääntää uusi, vähän parempi. Ainakin materiaali on sopivampaa kuin eilen, siinä oli aivan liian paksut "ruoteet". Ohjeen mukainen tuo ei ole ja mulla jäi kyllä kaivelemaan vielä se ohjeen toteutus, että pitää yrittää jonain päivänä sellaista systeemiä. Siinä oli kyllä vähän enemmän liikkuvia osia, mutta jospa niistä selviäis kun ottais ihan rauhallisesti.

Eilen sain kuitenkin ihan kelvollisen tarjoiluastian väännettyä. Kiitos Katjalle rautalangan lainaamisesta, oma sopivan vahvuinen oli tietenkin kotona eikä mukana.

Ennen kerhoon menoa jäi aikaa käydä kaupungilla ja Pikkuruiseen Puotiinhan sitä tuli taas mentyä. Mukaan tarttui kaikenlaista pientä sälää: pari tarjotinta (en saanut päätettyä, otanko valkoisen vai puunvärisen, joten otin molemmat), sorvauksia, kahvoja, silmukkaruuveja, ihana vaaleanvihreä ämpäri ja suloinen vessapaperiteline papereineen. Sehän piti laittaa paikalleen, vaikka pytty on vielä vaiheessa.
Tässä niitä muita ostoksia:
Minnalta sain ostettua pikkuruisia munakuppeja, joihin laitoin malliksi helmet, kun munia ei vielä ole. Pitänee ryhtyä munimaan fimosta... Ai niin se koristekana jäi kuvaamatta. No, joskus toiste.

6 kommenttia:

 1. Tosi upea tuo kori ja tarjoiluastia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Tuo tarjoiluastia onnistui paremmin, koriin jäi paljon parantamisen varaa.

   Poista
 2. Onpas nyt väännetty rautalangasta! Tarjoiluastia on kyllä hieno - teekkö mulle samanlaisen ens viikonlopuksi isommalla mittakaavalla? :)

  VastaaPoista
 3. Taas on niin piperretty :) Hienoja juttuja ja tuo vessapaperiteline on niin liikuttava jotta vallan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin tuo vessapaperiteline oli niin söpö, että se oli pakko ostaa. Olishan sen voinut itsekin vääntää vaikka rautalangasta, mutta joskus vain on pakko joku saada mihin ihastuu.

   Poista