torstai 17. huhtikuuta 2014

Lisää keltaista

Narsissit eivät jättäneet rauhaan, vaan niitä piti saada lisää. Rollideodorantin korkki oli sopivan kokoinen istutusastia, johon sain istutettua monta narsissia mukuloineen. Mukulat on helmenpuolikkaita, sillä minulla ei ollut sopivan kokoisia ja -värisiä helmiä, joten katkaisin pitkulaiset helmet kahtia. Onneksi on Dremel. Narsissit on samoista materiaaleista kuin edellisessäkin postauksessa eli paperia, paperipäällysteistä rautalankaa ja vanhasta tekokukasta leikattuja lehtiä. Ruukussa on myös hienoa hiekkaa ja vähän pieniä kiviä somisteena.

Näpertelin myös pajunkissoja, mutta niistä meinasi tulla melkoisia kolleja. Yhden oksan kehtaan vain laittaa näkyville, suurinpiirtein siedettävän näköisiä pajunkissoja (pumpulia, ruskea nahkapala, oksa) narsissien sekaan maljakkoon. Pari muuta oksaa on ihan aitonaan pienine lehdenalkuineen. Maljakko on työkaveriltani Tiinalta saatu esine.
Tämä ruukku tulee ehkä koristamaan alkutekijöissään olevaa terassia, mutta siihen saakka olkoon vaikka Lillin oven pielessä. Rappunen puuttuu edelleen...

6 kommenttia:

 1. Jopas on soma ulko-ovi Lillin talossa, sitä en ollut aiemmin huomannutkaan! Onko osto-ovi vai itte tehty?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ovi ei ehkä näkynyt kunnolla postauksessani http://nellannukkekoti.blogspot.fi/2013/11/voihan-sarana.html eli on ihan omaa tekoa, mitä nyt saranat ja ovenkahva on valmiina ostettu. Oven kuviolla yritän matkia Nellan kodin ovea...

   Poista
  2. Wau…hatunnosto täältä :)

   Poista
 2. Onpa Lillillä kaunis kevätkoti! Hienoja yksityiskohtia.

  VastaaPoista
 3. Kiitos. Jostain syystä noita pikku yksityiskohtia on kivempi tehdä kuin isoja juttuja, jotka vaativat enemmän suunnittelua.

  VastaaPoista