keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Ruokaa ja hepeneitä

Koska ostin makeita herkkuja nukkekotikirppikseltä, pitihän saada vastapainoksi jotain suolaistakin syötävää. Mirjalta sain ostettua aamiaistarjottimen, jossa sämpylöiden lisäksi juustoa, leikkelettä, kurkkua ja tomaattia. Juuston leikkaus näyttää olevan kesken, mihin kummaan niin kiire on tullut... Minusta tämä on aivan ihana, kiitos Mirja!
Eilen illalla oli nukkiskerhossa aiheena hepeneet. Sain sentään yhden aikaiseksi eli korsetin. En tiedä kenelle se sopii, Lillille tuskin. Mutta kuvausta varten ripustin sen Lillin naulakkoon. Kuvasta huomaa pienetkin roskat, joita ei hoksaa normaalikäytössä. Pitäisi ryhtyä enemmän tekemään kangastöitä eli suomeksi sanottuna ompelua. Keittiön verhokangas on ostettu jo ajat sitten, pöytäliinankin voisi siitä tehdä kunnollisen tai sitten toisesta hankkimastani kangaspalasta. Ehkä se inspiraatio vielä iskee, toivottavasti.
PS. Olethan huomannut, että kuvat voi suurentaa klikkaamalla kuvaa.

6 kommenttia:

 1. Alkaa mennä jo hifistelyn puolelle - korsetti on aika upee… :)
  Asutun näköistä Lillillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kysymys: tekeekö asutun näköiseksi tuo kenkäsotku kylppärissä?

   Poista
 2. Mikä korsetti! Siinä on ollut sormet sykkyrällä väsätessä. Todellakin - asutulta ja kodikkaalta näyttää Lillin kotona :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Sormet kyllä osoittautuvat välillä liian suuriksi ja kömpelöiksi, mutta onneksi pinsetit on keksitty :) Tosin tämän taisin onnistua tekemään ilman pinsettejä.

   Poista
 3. Hienolle näyttää!
  Minulla on ongelma, etten meinaa saada valmiita tavaroita nukkikseen paikoilleen, se on hommassa melkein jo tylsintä :D Katsotaan miten AurinkoHovin remontin käy...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minna! Mulla alkaa olla Lillin huusholli aika täynnä, mutta onneksi muita projekteja on ohjelmassa, joten tavaraa tarvitaan jos jonkinlaista. Mitä kaikkea me kerhossa keksitäänkään näpertää...

   Poista