maanantai 10. helmikuuta 2014

Vaiheessa

Jääkaapin teko on ollut työn alla jo muutaman päivän. Homma on hidasta, kun kaappi pitää maalata moneen kertaan ulkopuolelta ja spraymaali haisee sen verran pahalle, että kovin myöhään ei viitsi sitä tehdä. Harrastushuoneeni sijaitsee nimittäin makuuhuoneen vieressä ja maalin katku ei ole mukava nukkumaanmenokaveri. Ryhdyin tekemään jääkaappia vanerilevystä, sillä en onnistunut saamaan sopivanlaista tuttirasiaa. Kummitytöltä saamani rasia oli hankalan mallinen, takaseinä ei ollut suora. Jossain kaupassa kyllä katsoin, että tuossa olisi sopivan mallinen rasia, mutta siihen en sentään sortunut, että ostaisin tarpeettoman tarvikkeen vain sen rasian takia. Jotain rajaa :)
Siis saha töihin ja levyä palasiksi, tikkua hyllyn kannattimiksi, pleksiä palasiksi hyllyiksi ja ajattelin tehdä oven saranan kankaasta. Katsotaan, miten homma onnistuu. Kunhan nyt ensin saan sen maalipinnan kutakuinkin kelvollisen näköiseksi...

Jotain valmistakin on sentään. Viime viikon kerhossa teimme hattuja. Tein Lillille (tietysti) punaisen hienosteluhatun - voisi lähteä vaikka laukkakilpailun katsomoon :) Kuvasin hatun kuitenkin vaatetelineessä, Lillin päässä se vähän keikkuu. Hattuneuloja vai mitä sitä käytetäänkään kiinnittämiseen?
Jääkaapin lisäksi on pesukone työn alla. Siitä pitäisi ratkaista oviongelma eli teenkö aukeavan pyöreän luukun vai en ja mistä teen, jos teen. Siinä sitä on miettimistä vähäksi aikaa.

4 kommenttia:

 1. No niin - seuraavaksi on tietysti jääkaapissa valot ;)… Uskomaton näpertelijä oot kyllä, tuo hattu on upea!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän ja kumarran. Näpertelyyn oli hyvät ohjeet kerhossa, kiitos vaan Minnalle! Jääkaapin valot eivät ole suunnitelmassa, mutta mistä sitä koskaan tietää...

   Poista
 2. Lilli on niin valmis Ascotiin laukkakilpailuja katsomaan ja tietenkin hieno nainen kiinnittää hattunsa asianmukaisilla hattuneuloilla. Hieno hattu kertakaikkiaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, Lilli ei ole ihan vielä valmis Ascotiin. Takki puuttuu. Pitäisi varmaan päästä ompelijalle... no jos ei tänä vuonna, niin seuraavana sitten :)

   Poista