lauantai 22. helmikuuta 2014

Akvaario

Olin torstai-iltana kerhossa, jossa illan aiheena oli akvaarion teko. Otin mukaan pohjatarvikkeita muitakin varten: hienoa hiekkaa, soraa ja englantilaisia merikiviä. Kaikki aineet olivat olleet omissa (kahdessa) akvaariossani aikoinaan, mutta koska mitään käyttökelpoista en yleensä heitä pois, oli nämäkin jemmattu tulevaa käyttöä varten. Akvaario on korurasia, jonka takaseinällä on Akvaariolehdestä leikattu kasvikuva taustalla. Kaloina on pari helmeä, jotka löysin helmilaatikostani. Kasvit on tekokukkien lehdistä leikattuja tai kynttilämansetista napsaistu palanen.
Mietin aikani, mille alustalle akvaarion sijoitan. Mietin kaapin tekoa tai pelkän pöytätason jalkoineen värkkäämistä, kunnes hoksasin sopivan rasian alustaksi. Hammastikut joutuivat muuhun astiaan :)

Tällä viikolla olen saanut työkaverilta aivan ihanat hajuvesipullot, joiden paikka on tietysti Lillin toilettitarvikkeiden joukossa. Pitää vaan saada se pöytä/hyllytila ensin tehtyä. Pullot ja niiden rasia on kyllä hienot, kiitos Marja!
Lainasin Maikille vanhoja Nukkekotilehtiä luettavaksi ja tietysti Maikki innostui kokeilemaan niissä olleita ideoita ja ohjeita. Sain Lillille lisää käsityötarvikkeita: ompelulankoja ja neulelankaa puikkoineen. Laitoin ne itsetekemääni koriin.
Viikonlopun ohjelmassa on massailun kokeilua. Saa nähdä mitä osaan tehdä. Mutta jos ei joskus aloita, niin ei voi saada mitään aikaiseksikaan.

6 kommenttia:

 1. Onpas Lillin olohuoneessa jo tavaraa! Joko oot sen laajennusosan suunnitellut? Tuota ideointivauhtia lisäsiipi pitäis olla pikkuhiljaa valmis… :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei Lilli tarvi laajennusosaa, mahtuu hyvin Deminin ja akvaarion kanssa tähän huusholliin. Kaikkea pientä voi näprätä Lillille ja muita miniprojekteja, joita onkin suunnitteilla.

   Poista
 2. Ihan uskomatonta taas! Tosi hienoja juttuja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Ilman nettiä nämä ehkä eivät tulisi mieleenikään, mutta verkosta löytää kaikenlaisia ohjeita ja kun vielä saa samanhenkisten kanssa askarrella, mikäs sen mukavampaa.

   Poista
 3. Aivan mielettömän upea akvaario ja todella upeita nuo muutkin.

  VastaaPoista