tiistai 24. syyskuuta 2013

Toinenkin ikkuna

Nyt on makkarissakin ikkunanpokat. Ulkoseinä ei ole kovinkaan kaunis, mutta ulkomaalaus odottaa vielä ja sitten ne nurkkalaudat ikkunoihin. Koska menin yli siitä missä aita oli matalimmillaan, laitoin makkariin samanlaisen kapan kuin keittiöönkin. Kunhan sopivampi verho tulee jossain vastaan, vaihdan sen sitten. Pääasia on, että näyttää vähän enemmän sisustetulta.

Makkkarin seinille pitää selvästikin laittaa jotain, on muuten liian autiota. Mielessä muhii jo taulun aihe, valokuva tietystä paikasta.

Tein eilen takkapuutelineen olohuoneeseen. Katselin romuvarastojani ja sieltä löytyi sopiva esine tuunattavaksi: musta filmipurkki. Askarteluveitsellä purkki puoliksi pituussuuntaan ja toinenkin pää avonaiseksi tuosta telineosasta. Toisesta puolikkaasta leikkasin jalat telineeseen ja kantokahvan. Liimaa ja siinä se. Nyt sitten pitäisi tyhjentää tämä olohuone ja alakerran kodinhoitohuone myös, sillä ikkunanlaitto odottaa näitä huoneita. Koska ikkunoiden nurkat ovat pyöreät, pitää ne viilata kantikkaiksi ja siitähän tulee purua ja pölyä.

Tältä näyttää askarteluhuone nyt, kun olen saanut pöytäsirkkelin ja uuden (kirpparilta halvalla ostetun) jämäkän työpöydän.

2 kommenttia:

  1. Hah - hyvä keksintö tuo filmirullakantoteline! Kaikkea siis voi käyttää, kun vain mielikuvitusta ja luovuutta piisaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja muistat kaiketi, mistä ne kotelot ovat peräisin :) Että kiitos vaan!

      Poista