perjantai 6. syyskuuta 2013

Pikkuaskartelua

Tällaisia kivoja pikkuisia talolyhtyjä askartelimme eilen illalla muutaman naisen voimin. Materiaalina oli Tiimarin taloprofiilit (ehkä korttiin tai vastaavaan tarkoitettu), joita käytimme kaksi samanlaista aina taloa kohti. Loput kaksi seinää teimme ohuesta kartongista kuka milläkin tyylillä ja tietysti myös katto taloon. Siinä näpertelyn lomassa rupattelimme. En ollut tavannut kuin yhden heistä aikaisemmin, mutta ei se haitannut. Yhteinen harrastus yhdistää.

Talon maalaus jäi kotona tehtäväksi ja illalla jo suihkuttelin spraymaalia pari kerrosta taloon. Olin käynyt "remontoivan naisen tavaratalossa" Motonetissä vähän ostoksilla ennen kerhoon menoa. Talosta tuli sitten tällainen maalattuna:
Näpertelimme myös kransseja. Senkin viimeistely jäi kotiin, kun en saanut illalla päätettyä, millainen siitä oikein tulee. Koivunoksia, pieni valmis askartelukukka ja yhdestä vaatteesta saksittu silkkinauha - muuta ei tarvita. Kranssi nojaa kuvassa nukkiksen portaikkoon, kun missään ei ole sellaista naulaa, mihin sen talossa olisi voinut ripustaa. No eiköhän sekin puute tässä vielä korjaannu.

4 kommenttia:

 1. Just joo! Välittömästi alko sormia särkemään... Minä jo luulin, että saadaan tuommoinen kynttilälyhty, kunnes tajusin, että ne on VÄHÄN liian pieniä meille :):):)
  t.jaana

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai miten niin :) Siihen pitää varautua, että ellei nimenomaan toisin mainita, kaikki tässä blogissa esitellyt tavarat ovat kokoa 1:12.

   Poista
 2. Mua myös hämäsi tuo kranssi. Onko sekin minimaailmaan tarkoitettu? Kuinka siihen on edes saanut nauhan ympärille ja kukan koristeeksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Johan nauhan voi risurenkulaan pujottaa ihan helposti ja kukka on valmiina hankittu, joten kasaaminen oli ihan helppoa. Kyseessä on siis nukkekodin kranssi, ehkä ulko-oveen tai johonkin muualle. Ulko-ovi vaan on vielä tekemättä :)

   Poista