perjantai 20. syyskuuta 2013

Keittiön ikkuna

Keittiössä on nyt ikkuna eli ei tuule sisään ihan holtittomasti :) Eihän taaskaan kaikki mennyt kuten Strömsössä: lasit piti vaihtaa uusiin, kun pöljä luulin, että pleksin suojakalvo kestää spraymaalia. Ei kestänyt, meni läpi ja laseihin jäi sellaiset tahrat, että ei niitä voinut jättää. Ikkunalasi on siis 0,7 mm:n pleksiä, jota voi leikata saksilla. Erjan neuvojen mukaan kannattaisi käyttää vanhoja saksia, joita ei käytä muuhun, mutta eihän mulla ollut muita kuin kesällä teroitettuja saksia. No, yhdet saa olla sitten pleksinleikkusakset.

Ulkopuolelta ikkuna näyttää tältä. Ikkunan reunalaudat eivät ole paikoillaan enkä niitä taida laittaakaan ennen kuin talo on maalattu ulkoapäin. Jos jostain syystä innostun laudat laittamaan, kiinnitän ne sinitarralla tai jollain muulla helposti irrotettavalla aineella. Kuten kuvasta näkyy, en ehkä saisi töitä ikkunatehtaalta :)

Enää puuttuu siis kolme muuta samanlaista ikkunaa, joilla on jo valmiit reiät. Sitten ne etuseinään tulevat ikkunat, joilla ei ole vielä edes reikiä, joten hommaa riittää näissäkin.

6 kommenttia:

 1. ...Meiltä saisit töitä, tule vaan! Naapurin uuteen taloon tuli just tuollaiset ikkunat, siinä isommassa koossa siis. Ja hyvältä näyttää :)
  Tuo keittiökin on jo niin soma, että!
  Meillä oikeesti eilen todettiin takkaa sytyttäessä, että on jo aikakin Päivin tulla kylään - tiedät kyllä, mitä tarkoitan :):):)
  t.systeri

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varaa sitten riittävästi talouspaperia :)
   Keittiöstä puuttuu vielä kaikkein olennaisin eli keittiön kaapistot ja jääkaappi ja hella. Mutta eiköhän ne jonnekin saada mahtumaan ja joskus tehtyä :)

   Poista
 2. Hienot ikkunat. Mulle kelpais myös jos olisin ikkunarempan tarpeessa :) Ja pikarit ja kaikki jo hyllyn päällä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Pikareita saisi olla enemmänkin, joten jos sattuu eteen tyhjä Kirsberrypullo, mistä pikarin voisi riipiä, ottaisin mielelläni vastaan!

   Poista
  2. Pullosta tuli mieleeni Torresin Sangre de Toro -punaviinipullo ja sen kaulassa riippuva härkä. Mitenkäs sen voisi yhdistää nukkekoteihin? Ehkä navetan asukiksi :)

   Poista
  3. Taitaa olla vähän pieni navetan asukiksi ainakin 1:12 kooossa, mutta menishän se nukkislasten leikkihärkänä :)

   Poista