maanantai 7. elokuuta 2017

Uudelleenasennus

Nyt keittiö näyttää asiallisemmalta, kun yläkaapit on oikeammalla korkeudella ja suoremmassa :) Vielä puuttuu reelingit seinältä ja jääkaappi keittiöstä. Jääkaapin teko on jo loppusuoralla.

Nyt tein niin, että tein samankaltaisen "laatoituksen" kuin entinenkin, mutta liimasin sen suoraan seinään, niin sain sen ensin suoraan linjaan. Huomaan kyllä, että keittiön ja toimistohuoneen välinen seinä ei liene ihan suorassa, mutta tuskin se on sitä 1:1 talossakaan :)

Lyhensin liesituulettimen vartta, niin liesituuletin sijoittui oikeammalle korkeudelle yläkaappien suhteen. Sen alle tulee vielä seinään tanko, johon saa riippumaan keittiövälineitä. Tein tarkoituksella enemmän avohyllyä kuin mitä oikeassa keittiössämme on, sillä nukkekodin pikkutavaroita on kiva saada esille.

Tekaisin keittiöön myös verhot, joten pitkästä aikaa piti ompelukone ottaa käyttöön. Verhoja voisi somistaa vielä vaikka solmiamisnauhalla tai jollain, kunhan saan inspiraation. En ole mikään krumeluuri-ihminen noin yleensäkään, joten nukkiksessakaan ei tarvi olla niin hörhelöistä.


Tuon vasemmalla olevan vitriinikaapin tilalle tulee jääkaappi ja viereen ehkä pieni apupöytä. Oikeasti siinä on myös komero, mutta tuohon se ei nyt mahdu, kun ovi on hieman keskempänä kuin oikeassa talossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti