maanantai 21. elokuuta 2017

Olohuoneen uusi järjestys

Ostin fb:n nukkekotikirppikseltä Minna Lievosen huutokaupasta olohuoneen kalustoa. Sohva oli se juttu, jonka halusin. Meillä ei voisi 1:1 kodissa kuvitellakaan valkoista sohvaa sattuneesta nelijalkaisesta syystä, mutta nukkekodissa se toimii ihan hyvin. Sohvapöytä on myös Minnalta. Järjestin huonetta uuteen järjestykseen, sillä sohva sopi kokonsa puolesta tuohon "muuriseinustalle" oikein hyvin. Seinälle lisäsin väriksi nukkekotikirppikseltä jo aikaa sitten ostamani ryijyn. Kirjahylly sai siis siirtyä toiselle seinälle, johon se mahtuu oikein hyvin.

Minnalta on myös tuo nurkassa oleva jukkapalmu ja keinutuolin alla oleva matto. Keinutuolikin on aikoinaan Minnalta ostettu, hänen tekemänsä. Koska puusohva siirtyi olohuoneen ikkunan alta pois, laitoin ikkunalle laudan, johon laitan kukkia, kunhan ennätän tekemään sopivan kokoisia.

Taloa laitoin vielä vähän ulkopuoleltakin eli ikkunan vuorilautoihin puuttuvan vinon ylälaudan. Se oli se, mikä ikkunoista puuttui!

2 kommenttia:

  1. Kodikkaalta näyttää! Tuo iso punakirjava matto tuo mieleen lapsuuskodissani olleen seinävaatteen, on kaunis.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Itse asiassa matto todellakin on kovin samaa värimaailmaa kuin anoppilassa ollut raanu seinällä :) Matto on ostettu minimarkkinoilta tai nukkekotikirppikseltä, nyt en muista kummasta.

      Poista