keskiviikko 2. elokuuta 2017

En sittenkään kestänyt

No niin, keittiö näyttää nyt tältä ilman niitä yläkaappeja, jotka revin juuri irti seinästä. Lähtihän se systeemi irti, kun riittävästi repii veitsien avulla ja tavoitteena on vain saada irti ja pois. Plussaa on tietysti se, että kaapit säilyivät kutakuinkin ehjänä, ihme ja kumma.
En tiedä, mikä oikosulku mulle tuli, kun mallasin nuo kaapit ja liesituulettimen paikoilleen. En yhtään ajatellut, että liesituuletin ei voi tulla noin alas suhteessa kaappien alareunaan. Ja koko systeemi meni aivan liian korkealle huonekorkeuteen nähden, sillä huonekorkeus on tarkoituksella enemmän kuin oikeasti eli kaapit eivät suinkaan voi tulla noin lähelle kattoa.

Siis ei kun siistimään seinää liimanauhasta ja kartonginpalasista ja uutta "kaakelia" suunnittelemaan. Kuluuhan se aika niinkin :)

Artofmini.comin hyllykitti on ollut pöydälläni jo toista vuotta ja nyt sitten tekaisin sen valmiiksi ja maalasin luonnonvalkoisella. Tarkoitus on jättää hylly vähän epämääräisen kuluneeksi. Kitti oli todella helppo koota ja osat sopivat täysin toisiinsa.

2 kommenttia:

  1. Aivopieruja tulee itse kullekin... Mullakin on nukkekodissa liesituuletin vinossa ja tietysti se on liimattu seinään, eikä siitä väkivaltaa käyttämättä irtoa. Samoin kaapit liimasin seinään ja siinähän ne nyt sitten istuvat kuin täi tervassa, vaikka kaappien väri ei enää miellytä ja olisivat uutta maalia vailla. Tsemppiä sinulle keittiöprojektiin! Pitäisi minunkin tehdä keittiö viimein valmiiksi ja testata, saisiko kaappeja irti ehjänä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, näitä sattuu niin elävässä elämässä kuin minimaailmassakin. Onneksi vahinkojen korjaaminen mininä on paljon helpompaa ja edullisempaa kuin oikeassa elämässä :)

      Poista