torstai 2. tammikuuta 2014

Printtejä

Tilasin joku aika sitten MiniHali.netistä printtejä, joita nyt rupesin väsäämään. Onneksi niiden kasaamisesta on hyvät video-ohjeet olemassa, muuten olisi voinut tulla hankaluuksia tai ainakin mennä pahasti pieleen. Muutama arkki jäi vielä askarreltavaksi myöhemmin.

Hauskin näistä askarteluista oli nämä Reinuliinit eli minikokoiset Reino-tossut. Ostin itsellenikin pinkit Reinot viime viikolla ja kuva piti tietysti ottaa oikeista ja mineistä :)

Lillin Reinuliinit on ruskeat ja vähän isokokoiset, mutta menköön. Eipähän paljaita varpaita ainakaan palele :)
Lillin pöydällä näkyykin toinen printtiaskartelu eli amaryllis. Sen tein ekaksi, kun halusin aloittaa helpommasta päästä. Pitäisköhän tuohon purkkiin laittaa multaa (eli kahvinporoja)?
Kastelukannunkin hankin kukkia varten.
Kalenteri on vuodelta 2013 ja ajattelin laittaa pysyvästi näkyville huhtikuun, sillä silloin tämä projekti alkoi. Nyt on vielä tammikuu esillä.
Talviaika on kynttiöiden aikaa ja kynttilälyhtykin oli kiva saada vaikka ulko-oven eteen laitettavaksi. Omatekoinen kynttilä tietysti piti lisätä lyhtyyn sisälle.
Mitähän sitä seuraavaksi tekisi...

4 kommenttia:

 1. Ohhoh - pikkuisen hienoja printtejä! Ei osaa edes suosikkiaan valita, kun kaikki on niin hienoja tekeleitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kyllä välillä ihmettelin, että onko tämä aikuisen ihmisen hommaa, kun sormet meinas olla liian paksuja nakkeja, mutta onnistui kuitenkin melkoisen hyvin.

   Poista
 2. Ilmeisesti vain mielikuvitus voi olla rajana ja taivas kattona mitä tulee nukkekotia varten olevien tavaroiden tekemisen mahdollisuuksiin :) Että vielä reinotkin :) Ihan mahtavia juttuja taas!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on. Onneksi hommaa vielä helpotetaan tekemällä puolivalmiita aihioita, jotka sitten vain tehdään loppuun itse. Tosin kieltämättä sekin vaatii tekemistä, printtien leikkaaminenkin on ihan tarkkaa hommaa saatikka niiden kasaaminen. Mutta kivaa!

   Poista