sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Verhoja ja tuunausta

Lilli sai olohuoneeseen verhot! Ei ne ihan sellaiset ole, kuin ajattelin, mutta tällaista kangasta tarttui mukaani paikallisesta kangaskaupasta palakorista. Kunhan jostain löytyy jotain sopivampaa, tehdään sitten uudet verhot, siihen saakka saa välttää. Onpahan kuitenkin kodikkaampaa näin.

Kun tein keittiön kaappeja, olin aivan varma, että meillä on jossain kontaktimuovia, jonka pinta on kivikuvioinen ja se sopisi keittiön tasoon erinomaisesti. No sitä rullanpätkää ei tietenkään siihen hätään löytynyt mistään. Joulu on siitä kivaa aikaa, että pitää etsiä lahjapapereita sun muita tykötarpeita ja sieltähän se löytyi kadonnut kontaktimuovikin! Nyt sain peitettyä valkoisen maalipinnan kivikuvioisella muovilla ja näyttää paljon paremmalta!
Tein myös lieden taakse puuttuvan tason samalla pinnoitteella, niin on siistin näköinen. Samalla liimasin alakaappiin hyllyt kiinni, kun totesin astioiden laittamisen kaappiin olevan liian haastavaa, jos hyllytkin ovat irtonaiset.
Keittiön puusohva on ollut aika kova istua ilman pehmustetta, joten tekaisin siihen ohuen pehmusteen. Kelpaa siinä nyt Lillin istua.

6 kommenttia:

 1. Hei, mistä nuo pikkuiset pelit on löytyny? Mainioita, ihan kuin oikeat :) Sinä se et malta pitää joululomaa tuosta sisustamisesta… :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lomallahan sitä on hyvää aikaa näpertää kaikkea :) Nuo pelit on tehty printistä eli laatikko on koottu printatusta paperista (tosin liimasin sen ohuelle pahville, joka kuitenkin osottautui turhan paksuksi). Laatikon sisällä on tietysti pelilautakin, mutta nappuloita ei :) Afrikan tähti, Scrabble ja Monopoli siis löytyy pelattavaksi 1:12 koossa.

   Poista
 2. Kodikas keittiö! Hyvä idea tuo kivikuvioinen kontaktimuovi, sopii todella hyvin hienon alakaapiston päälle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, niin minustakin sopii. Oli vain ensin vähän hukassa.... :)

   Poista
 3. Meinasin kanssa kysyä peleistä, mutta vastaus jo tulikin. Vähänkö on täydellistä! Olisi kiva itsekin leikkiä tuollaisella :)

  VastaaPoista