sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Joulukalenterivaihto

Monilla nukkekotiharrastajien blogisivuilla tai Facebookin ryhmässä oli loppusyksystä kyselyitä joulukalenterivaihtoon. Ideana on vaihdella pikkuisia paketteja tiettyinä päivinä avattavaksi kuten joulukalenterin luukut. En uskaltanut ajatellakaan sen enempää vaihtoja kuin pari luukkua kahden miniharrastajan kanssa ja tänään avasin kummaltakin yhden paketin. Voi mitä ihanuuksia sieltä tulikaan! Annelin paketissa oli aivan huisin hienot takkavälineet ja lasipurkki herkkuineen. Onkohan Mikolla ollut sormensa pelissä noiden takkavälineiden teossa? Teline sopii aivan täydellisesti takan viereen:
Suuret kiitokset, Anneli!
Sitten avasin Minnan paketin ja voi mitä sieltä tulikaan: reseptikirja, purkkeja ja tarjotin. Aivan ihania nekin!
Heti huomasin yhden puutteen nukkekodissa: kirjahylly puuttuu. Ensi vuoden to do-listalle siis jonon jatkoksi (jääkaappi, vessan kalusteet jne). Kiitos Minna, purkit sopivat täydellisesti keittiössä olevalle seinähyllylle!
Reseptikirjalle ei siis vielä ole kunnon paikkaa, joten huoleton Lilli-emäntä on jättänyt sen keittiön penkin päälle. Penkille pitäisi muuten saada pehmuste, sekin to do-listalle olohuoneen verhojen lisäksi...

4 kommenttia:

 1. ...Saipas Lilli hienoja tavaroita kotiinsa! Nyt kiinnostaa, mitä näperryksiä sinä lähetit eteenpäin? Oliko kenties punaisia kynttilänjalkoja & kynttilöitä? Jotain punaista kai nyt ainakin :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitäs kyselet, kun arvaat kuitenkin. En kuitenkaan paljasta vielä, jos vaikka eivät ole avanneet pakettejaan :) Todella hienoja tavaroita Lilli sai kyllä tänään. Tapio kysyi heti, että mistäs makkarat saadaan, kun noin hienoja makkaratikkuja on nyt. Täytyy koittaa jostain saada :)

   Poista
 2. Kiitos Päivi itsellesi! Minäkin sain tuon takkasetin myös ja se on aivan ihana :) Sinulla alkaa ollakkin aika hienon näköistä.

  VastaaPoista
 3. Kiitos kehuista. Paljon on vielä tekemättäkin, joten kerho on mukava kannustin.

  VastaaPoista