perjantai 27. joulukuuta 2013

Astioita ja muuta kivaa

Kävin ennen joulua vielä ostoksilla Pikkuruisessa Puodissa, josta ostin Lillille astioita. Miten sitä muuten mitään syödään, jos ei ole mistä syödään? Ei sentään suoraan kattilasta tässä huushollissa. Ostin ruokalautasia ja leipälautasia, valkoisia molemmat. Muutaman pikarin ja pari isoa mehulasia sekä neljä punaista mukia. Tietysti täytyi hankkia myös ruokailuvälineet. Kuinka ollakaan, Maikki kävi tuomassa joululahjansa ja sieltä löytyi lisää astioita: kahvikupit, sokerikko, kermakko ja kahvikannu! Loistojuttu, kiitos vielä kerran Maikki!
Maikin paketista löytyi myös pari pyöreää tyynyä, jotka ovat sohvalla.

Juuri ennen joulureissuun lähtöä avasin myös toiset kalenteripaketit. Annelin paketista löytyi vaikka mitä ihanuuksia kirjoista kranssiin, korista varjoon. Kiitos Anneli kauniista tavaroista!
Koska Lillin huushollissa ei ole vielä kirjahyllyä, saa kori toimia kirjojen pitopaikkana toistaiseksi.

Minnan paketti sisälsi aivann ihanan käsityökorin lankakerineen. Saksetkin oli koriin unohtuneet ja Lilli saa jatkaa keskeneräistä kudelmaa. Kiitos Minna!


6 kommenttia:

 1. No nyt on kyllä Lillin keittiö täynnä kaikkea ihanaa tavaraa! Mitäs huonetta sitä seuraavaksi sisustetaan? Että tietää pitää silmät auki alennusmyynneissäkin… :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän se keittiökin vielä kaipaa mm. jääkaapin ja kylppäri kaipaa kalustusta ja kirjahyllyä puuttuu ja ja ja... Katsotaan, mikä inspiroi seuraavaksi tai mitä tarvikkeita tulee sopivasti vastaan.

   Poista
 2. Ihania nuo astiat, tosi söpöjä.. t. Hanna

  VastaaPoista
 3. Mitä kaikkea voikaan olla olemassa minikoossa. Ei voi kuin ihmetellä. Tosi hienon näköistä alkaa olla Lillin kotona.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aina kun minä pääsen ihmettelemästä samaa, löytyy jotain ihanaa, jota ei voinut kuvitellakaan minikoossa. Siis kaikkea ihmiset tekevät ja osaavat tehdä myös minikoossa. Täydellisiä kahvinkeittimiä, yleiskoneita, työkaluja, vaatteita, astioita, upeita designhuonekalujen pienoismalleja jne.

   Poista