maanantai 6. tammikuuta 2014

Sähkövaloa!

Tekemässäni kattokruunussa on valo! Ja ihan itse aikaansaatu Jorma Havian hyvillä ohjeilla ja miehen taustatuella. Kyllä olen ylpeä aikaansaannoksestani, joka tosin ei vielä roiku Lillin olohuoneen katossa vaan työpöydän lampussa, mutta ensimmäinen lamppu siis valmis. Täytyy ryhtyä värkkäämään lisää lampunvarjostimia ja käydä hankkimassa liimattavaa kourua, johon saan johdot piiloon. Sitten reikiä poraamaan takaseiniin, että saan johdot sinne taakse piiloon ja patterirasian sinne jonnekin kiinnitettyä, että valot saa päälle ja pois päältä.

Tässä lomalla yhtenä päivänä raivasin pari tietokoneen raatoa pois kuljeksimasta, mutta otin koneen sisältä talteen piuhoja ja muutakin pientä sälää, mitä kuvittelen käyttäväni rakenteluissa. Tietokoneen sähköjohtoja pääsi jo käyttöön, kun piti jatkaa lampun piuhaa. Kiitos Jorma ohjeista ja vinkeistä!

Tähän vielä kuvia työpöydältä rakentelun aikana.

2 kommenttia:

  1. Onneksi olkoon:) Vai sähkömieheksi, eikun -naiseksi vielä rupesit! Hienolta näyttää lamppu, sulla on tietysti jo seuraava teon alla?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Omakotitalon remontoijan pitää olla monena :) Näitä sähkötöitä saa onneksi tehdä ilman alan koulutusta. Arvasit oikein, lampunvarjostimia tuli pari tehtyä, toisesta olen suorastaan ylpeä, vaikka ei minun tyylinen olekaan. Takka on nyt työn alla, tulenteko ei saa olla liian vaikeaa.

      Poista