lauantai 26. lokakuuta 2013

Keittiö melkein valmis

Jos siis mistään huushollista voi sanoa, että "valmis", on tämä nukkiksen keittiö melkein sitä. Yksi olennainen asia vaan puuttuu, mutta en kerro jos et hoksaa :) Sain tänään seinälle keittiön yläkaapit ja liesituulettimen ja todella toivon, että ne ovat seinällä vielä huomennakin. Tein tuohon kaappien taakse pahviseinän, johon liimasin kaakelinnäköistä printtiä näkyviin jääville osuuksille. Liimasin kaapit ja liesituulettimen liimalla pahviin ja pahviseinäkkeen kaksipuolisella teipillä seinään. Toivottavasti pysyy kans.

Vaihekuvassa näkyy se, mitä tuossä edellä kerroin eli liimattu "kaakeli". Koska netistä löytämäni printti oli liian isokuvioinen, piti se pienentää ja liitin kuvan useampaan kertaan sivulle, jonka tulostin. Siitä piti sitten vähän leikellä, että kuviot sattuivat kohdalleen. Liesituuletin on muovikappaleista, joiden alkuperäistä tarkoitusta en tiedä. Alempi osa on kaiketi joku kansi, mutta tuo torviosa on täysin arvoitus, mikä se on ollut aikaisemmassa tarkoituksessaan. Dremel on hyvä apuväline muotoilussa, tosin innostuksissani muotoilin vähän liikaakin. Onneksi tuolta nurkasta ei niin näy.

Keittiössä on portaiden vieressä tyhjä paikka, johon pitää saada yksi tarpeellinen keittiön kapistus. Kunhan saan tarvikkeita sitä varten, sitten kokeilen tehdä sen.

Lisäys: unohdin kertoa hanasta. Se on tehty alumiinilangan pätkästä, parista hamahelmestä, pitkulaisesta puuhelmestä ja muovikappaleesta. Maalia ja liimaa lisäksi, ei muuta.

8 kommenttia:

 1. Hei, sehän näyttää tosiaankin valmiilta! Vain lamppu ja jääkaappi puuttuu (hoksasinko oikein?). Uskomatonta näperrystä oot taas tehnyt, ei voi kun ihmetellä...:)
  On siinä sitten aikanaan Nellalla paljon ihasteltavaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kyllä, jääkaappi oli se oikea vastaus. Lamppukin puuttuu, se on totta, mutta se odottaa sitä aikaa ja hetkeä, kun uskallan ryhtyä leikkimään ledien ja sähköjohtojen kanssa. Ohjeet on, mutta joku korkea kynnys siinä on vielä. Mutta kyllä sekin voitetaan!

   Poista
  2. ...Kimmolle näytin keittiötä ja vähän aikaa ihmeteltyään kysyi, että "tulleeko vesi?"... Eli aika aidon näköinen keittiö! :)

   Poista
 2. Vesi tulee kantamalla, kun ei ole putkimiestä näkynyt :)

  VastaaPoista
 3. Mää kun luulin, että oikea vastaus on kahvinkeitin? Onko se jo työn alla???

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kahvinkeitin on vasta ajatusasteella, mutta täytyyhän se olla. Pöytätila vaan tässä keittiössä on vähän niukka, mihinkähän sen keittimen sijoittaa...

   Poista
 4. Kävin pitkästä aikaa katselemassa miten projekti etenee ja täällähän on tapahtunut vaikka mitä! Ihania pieniä yksityiskohtia, hana ja liesituuletin on ihan pop! t. Hanna R

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna! Koko ajan jotain pientä menossa, mutta kaikkea ei voi paljastaa täällä blogissa :)

   Poista