sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Keittiö edistyy

Nyt on keittiössä jo hella, uuni, tiskipöytä ja kaappikin. Yläkaapit puuttuu vielä, samoin liesituuletin, hana ja muuta pientä, mutta ei kaikkea ehdi yhtä aikaa. Aika menee paitsi pähkäilyyn, myös tarvikkeiden katseluun. Ja tietysti tulee niitä yllätyksiäkin kuten hellan kanssa. Sehän ei tietystikään mahtunutkaan omalle paikalleen, kun tuolla nurkassa on palkki. Pienin paha oli lyhentää hellaa syvyyssuunnassa, niin menee samaan linjaan kaappien kanssa. Hellassa ainakin uunin kahva menee vielä uusiksi, siitä ei tullut hyvä. Mua harmittaa myös nuo kuvissa hyvin näkyvät epätasaisuudet, ei niitä livenä niin huomaa. Mutta onpahan itse tehtyä!

Tähän vielä muutama kuva rakenteluvaiheesta. Kaappeihin tulee siis yksi koristekuvio pahvista, ovenkahvana on helmi ja saranat on tehty naulasta. Tiskiallas on alumiininen kahvinkeittimen osa, joka oli vääntynyt pakkasen voimasta ja piti vaihtaa keittimeen. Tiskipöytä on metalliteippiä, jota on jäänyt saunaremontista. Kaappien rungot ja tasot ovat vaneria, hyllynä käytetty myös pahvia. Uuninluukku on pleksiä, keittotaso on pakkausmuovilla päällystettyä mustaa kartonkia, joka on reunustettu metalliteipillä. Etupaneeli on tulostettu mainoksesta.
Maalauslaatikko spraymaalausta varten.

2 kommenttia:

 1. Vau - näyttääpä hienolta! On siinä kyllä ollu taas värkkäämistä, innolla odotan jo, miltä kokonaisuus näyttää yläkaappien kanssa!
  t.systeri

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllähän tuossa puuhastelussa kuluu mukavasti aika. Pitääkin kohta lähteä yläkaappeja aloittelemaan :)

   Poista