keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Gallup

Kas siinäpä pulma: kumpi olisi parempi ovikuvio keittiönkaappiin? Vai olisiko sileä (ilman kuviota) parempi? Vai vielä joku muu kuviovaihtoehto? Minkä väriset ovet ja kaapit? Valkoinen on aina helppo väri eli jos ei parempaa ideaa tule, kaapeista tulee valkoiset. Sain peräti tehtyä saranan oveen pienestä naulasta poraamalla reiän kaapin karmiin ja oveen ja siihen reikään katkaistu ohut naula. Tätäkin piti pähkäillä pitkään. Tämä homma opettaa ainakin ajattelemaan kolmiulotteisesti, kun pitää miettiä miten kalusteet saa toimimaan oikein ja mahtumaan sinne minne ne on ajateltu.

Myös pientä kierrätystä: löysin vanhan valokuvakehyksen, josta tuli oivallinen taulunkehys pienellä tuunauksella. Kehyksessä oli meikkifirman logo, joka oli peitettävä ja siihen sopiva väline oli kynsilakka :) Tauluna on kortista leikattu tulppaanikuva, joka mielestäni sopii kehykseen oikein hyvin.
Tämä tarina voisi alkaa vaikkapa "Olipa kerran vaaleanpunainen hammasharja, joka koki muodonmuutoksen". Harjan varsi poikki, reikä harjaosaan ja grillitikusta varsi reikään sekä valkoista maalia koko komeuden päälle: siinä siivousharja nukkikseen.

4 kommenttia:

 1. Kannatan tuota yhden salmiakin kuviota :) Siis kaapin oveksi... Taulu on tosi hieno ja harja ihan paras!
  t.systeri

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kannatuksesta :) Kieltämättä jos kaksi kuviota laittaa, niiden pitäisi olla vähän pienempiä. Mutta katsotaan...

   Poista
  2. Minä kannatan kahta salmiakkia ��

   Poista
  3. Nyt on jo myöhäistä, ehdin tehdä yhdellä :) Tänään pitäisi kokeilla maalausta, katsotaan miltä sitten näyttää.

   Poista