tiistai 6. joulukuuta 2016

Valaistusta

Ryhdyin tekemään valaisimia tulevaa nukkekotiani varten (juu, tilattu on :)) ja eihän taaskaan kaikki mennyt kuin Strömsössä. Onneksi sentään tuo yllä oleva vähän hankalampi tekele onnistui kutakuinkin (ohje täältä) vaikka helmet olivatkin vähän turhan isoja. No, ensimmäinen tällainen, seuraavassa olen viisaampi.

Se, mitä varsinaisesti yritin tehdä, meni ihan pilalle. Tai ehkä sitä voi käyttää, jos siihen ei laita valoa, sillä valkoiseksi maalaaminen meni ihan kelvottomaksi, epätasaiseksi pinnaksi ja se näkyy, kun valo paistaa sisällä. Tässä valaisin ilman valoa eikä ihan lähikuvassa :)

En voi kokeilla uutta versiota ennen kuin sää lauhtuu. Ajattelin kokeilla spraymaalata, jospa siitä saisi tasaisemman pinnan. Maalaaminen vaatii vähemmän pakkasta, sillä ikkuna on pakko avata maalinkatkun takia eikä yli 15 asteen pakkasessa viitsi ikkunaa pitää kovin kauaa auki.

Muutama valaisin on kuitenkin jo valmiina.

Vaihdoin muutaman joulukalenteriluukun Sarin ja Minnan kanssa. Sunnuntaina avasin yhden Sarin pikkupaketin, josta paljastui tällaista kivaa:


2 kommenttia:

  1. Nättejä! Tuo toinenkin lamppu näyttää kuvassa tosi hyvältä. Itsekin mietin uuteen nukketalooni valaistusta. Lamput ovat kalliita ostaa, yritän tehdä ainakin muutaman itse.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Itse tekemällä saa ainakin persoonallisia ja voi hyödyntää monenlaisia roskia :)

      Poista