sunnuntai 20. marraskuuta 2016

Pelataanko?

Yhteen meneillä olevaan projektiin tarvin Mölkky-pelin ja eihän siinä muu auta kuin tehdä se. Pätkin muutaman millin vahvuista pyörökeppiä silmämääräisesti sopivan mittaiseksi (mitattuna 18 mm), viistosin niiden toisen pään ja piirsin numerot 1-12. Tein kahvitikuista, tulitikuista ja pahvista sekä kalalangasta laatikon, jossa palikoita säilytetään silloin kun ei pelata. Narukahvat piti liimata kiinni, sillä reiän tekeminen narun pujottamista varten oli mahdotonta rikkomatta "lautaa". Mutta siinä se nyt on, Mölkky.


Tänään lähti matkaan Nellalle tekemäni joulukalenteri. Pakkasimme niin innokkaasti siskoni kanssa tavaroita pussukoihin, että unohtui se, mikä monesti muulloinkin eli kuvaaminen ennen pakkaamista. Ei ryhdytty avaamaan paketteja, ei todellakaan! Muutama paketti oli sen verran iso, että ei mitään mahdollisuutta saada pussukkaan sopimaan, joten niiden päivien kohdalle laitettiin pienet, kukin erilaisella paperilla päällystetyt "lahjapaketit", jotka viittaavat isompaan pakettiin, joka annetaan aikuisen jemmasta. Isommat paketit on osutettu sunnuntaipäiville ja jouluaatolle. Toivottavasti Nellalla on kivaa kalenterin yllätysten kanssa!4 kommenttia:

 1. Hauskan näköinen mölkkypeli :) ! Mua vaan aina harmittaa, kun ykkösiin laitetaan ne väkäset...eikö ne sais olla vaan suoria viivoja? Vaan niin siellä nukketalomaailmassakin taitaa yhtä usein tulla uudet tyyppikirjaimet ja -numerot kuin tässä "normimittakaavaelämässäkin" :D
  Tuo Nellan kalenteri yritetään saada sunnuntaina perille oikeaan osoitteeseen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Otin mallia Mölkkyä esittelevistä kuvista, joten tuollaisia ykkösiä siellä oli. Luulen, että fonttimallissa ykkönen ja pieni l-kirjain halutaan erottaa selvästi toisistaan ja siksi ykkösessä on tuo selkeä väkänen. Onhan 1 ja l ihan eri merkkejä ja ainakaan tässä fonttityypissä eivät juurikaan eroa toisistaan!
   Toivottavasti Nellan kalenteri on mieluinen :)

   Poista