lauantai 31. joulukuuta 2016

Tavaroita esille

Kun toin kirjastossa olleen joulukalenterin kotiin, olin jo päättänyt mitä teen laatikolle: roomboksin, jossa voin säilyttää esillä ylimääräisiä tavaroita, jotka sillä hetkellä eivät ole käytössä missään nukkekodissa tai muussa tarkoituksessa. Täältä on sitten hyvä ottaa tarvittaessa tavaraa käyttöön muualle. Tavarat on kiinnitetty Tacky waxilla tai tarralla hyllylle, jos olen katsonut tarpeelliseksi (kaikki eivät ole kiinni).
Ihan ensimmäiseksi värkkäsin kattoon valot ledivalosarjasta yksinkertaisesti kiinnittämällä tarralla valosarjan kattoon. Ledit ovat hyvin pieniä nyppyjä kuparinvärisessä langassa, joten ne oli helppo kiinnittää kattoon. Valosarja on paristokäyttöinen ja siinä on ajastin, joten ei tarvitse olla aina näpräämässä päälle ja pois päältä.

Sitten vaan tavaroita hyllyille.

Tavarat ovat osin omia tekeleitäni, paljon on myös harrastajilta ja kaupastakin ostettuja ja jotku lahjaksi saatuja. Onpa mukana pari matkamuistoakin, kuten esimerkiksi tuo oikealla seinustalla hyllyn päällä oleva skotlantilainen säkkipillinsoittaja, joka on metallia ja jonka toin vuonna 1989 moottoripyörämatkaltamme Skotlannista. Pienet matkamuistot oli suorastaan välttämättömiä, kun tavaroiden kuljetustila oli hyvin rajallinen moottoripyöräreissulla :)

Huoneessa olevat metallilangasta väännetyt pöytä ja vaaleankirjava tuoli ovat Ulla Antikaiselta ostettuja ja keinutuoli hänen pitämässään pajassa itse vääntämäni. Punaisen metallituolin olen vääntänyt kerhossa marraskuussa.
Roomboksin sijoitin olohuoneeseen, jossa se saa toimia myös valaistuksen lähteenä iltaisin (niin kauan kuin virtaa riittää paristoissa :))

6 kommenttia:

 1. Hyvä idea tuo varasto ja paljon ihania tavaroita nyt esillä. Hyvää uutta vuotta ja mineilyiloa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Erinomaista mineilyvuotta myös sinulle!

   Poista
 2. Hieno idean toteutus.
  Hyvää kuluvaa vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja erinomaista alkanutta vuotta myös sinulle!

   Poista