lauantai 9. huhtikuuta 2016

Kukkii jo

Torstaina oli Joensuun nukkekotiharrastajien kerhon aiheena puutarha. Mulla ei ollut muuta ajatusta, joten ryhdyin tekemään köynnöskukkia. Lajista ei ole mitään hajua, luultavasti edes lähellekään tuollaista ei oikeasti ole olemassakaan, mutta mitä väliä? Jotain ehdotuksia kerhokaverit kyllä tekivät, mutta enää en muista että mitä lajia ehdottivat :)

Materiaalina silkkipaperi, paperipäällysteinen rautalanka ja kuviolävistimet. Ja liimaa tietysti, sehän on selvä. Pinsetit oli jälleen kova sana askartelussa, ei nämä hentoiset paperinpalat olisi muuten osautuneet ollenkaan sinne minne olisi pitänyt. Kerhossa laitoin oksat yhteen ruukkuun, mutta se ei ollut niille ollenkaan sopiva loppusijoituspaikka.

Löysin kätköistäni muutama kuukausi sitten askartelemani kukkalaatikon (kahvitikkuja, liimaa), jonka maalasin pikaisesti valkoisella akryylivärillä. Maalin kuivuttua laatikon pohjalle vähän täytettä ja sinitarraa, johon tökin oksat kiinni. Sitten pursotin liimaa sen verran, että pinta peittyi liimalla ja päälle kuivuneita, käytettyjä kahvinporoja mullaksi. Siinäpä valmis kukkalaatikko!


Parvekkeen toisessa päädyssä kiipeilee muratti, jonka olen joskus ostanut valmiina. Sille pitäisi joku ruukku myös tehdä, ehkäpä käytän samaa kahvitikkusysteemiä...

4 kommenttia:

  1. Hyvältä näyttää kartanon julkisivu! Murattikin on komea, mutta kyllä kukkiva kukka on aina kaunis:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinhän se on, vaikka olisi tällainen "mielikuvituskukka" :)

      Poista