sunnuntai 24. huhtikuuta 2016

Keinutellaan

Alma ja Heikki pääsivät keinumaan valkoiseen keinuunsa terassilleen. Terassi on vielä aika karu, mutta on siellä sentään narsissiruukku ja pieni puu ruukussa. Terassi on tukevaa tekoa, kyllä se nämä kaikki kestää :)
Ulkopuolelle pitäisi tehdä paljon somistusta, kukkalaatikoita ja muuta kivaa. Tässähän sitä riittää pientä askaretta kesäksi.

Keittiöön on jääkaappi valmisteilla, mutta jotain pientä on sentään taas saatu paikoilleenkin. Tiskipöytä sai vesihanan hamahelmista ja muista helmistä sekä alumiinilangan pätkästä, jotka maalasin kromimaalilla. Liesituuletin on pahviputkenpätkä ja joku korkki yhteenliimattuna ja maalattuna hopeanväriseksi. Työpöydän taustaseinän materiaali mietitytti pitkään, mutta sitten keksin nykytrendin mukaisesti laittaa siihen samaa kuin työpöydän pintaan eli marmorikuvioista kontaktimuovia pahvinpalalle liimattuna. Sen teippasin työpöytäkompleksiin kiinni, joten tarvittaessa se on helppo irrottaa ja vaikka vaihtaa.

Mua on häirinnyt talon pimeys, jota vielä korosti tummat portaat ja ovet. Huonekorkeus on aika matala, joten sekin vähän ahdistaa. Portaat eivät ole enää tummat, sillä otin ja maalasin ne valkoiseksi. Ovet saavat olla tummanruskeat vielä toistaiseksi, mutta joku kaunis päivä nekin saavat vaaleamman sävyn.

Keittiöön pitäisi saada pöytä, samoin olohuoneeseen. Kylppäri on ihan tekemättä.

2 kommenttia:

  1. Oi - olispa Nella onnellinen, kun pääsis kattomaan tuota taloa! Hienolta näyttää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toiveissa on, että piakkoin pääseekin :) Ainakin äitinsä on lupaillut niin.

      Poista