sunnuntai 1. marraskuuta 2015

Hifiä

Vilmalla on telkkari-ilta, kun on saanut uuden taulutelevision seinälle ja Minihalin pizzeriasta on tuotu pizzalaatikko ja colajuomaa. Stereolaitteet on laitettu kaappiin lasin taakse, niin säästyvät kissojen leikeiltä ja karvoiltakin. Toivottavasti kisut eivät käytä kaiutinkaappeja raapimispuinaaan, siihen ne ovat nyt niin otollisesti lattialla. Pitäisköhän ne kiinnittää seinälle?


Stereot on tehty pienestä pahvilaatikosta, johon on liimattu etureunaan kuva stereoyhdistelmästä. Kaukosäätimet on puutikunpalasia, jotka värjätty mustalla tussilla ja liimattu kaukosäätimen panelin kuva päälle. Kaiuttimet ovat sopivan kokoiset pahvilaatikot, jotka päällystetty mustalla ohuella kartongilla ja superloninpalasella (joka spraymaalattu mustaksi). Taulutelkkari on muoviläpyskä, johon liimattu netistä tulostettu Greyn anatomian jaksosta tilannekuva. Vilma siis tykkää Greyn anatomiasta :)

Pöytä ei varmaankaan jää olohuoneeseen, Vilma tahtoo siihen jonku nojatuolin tai muun mukavan istuimen. Muutenkin sisustus varmasti elää vielä.

4 kommenttia:

 1. Kyllä Vilman kelpaa tuommoisella sohvalla istuskella! Tuohon tyyliin sopis aika kivasti sinne pöydän tilalle lepakkotuoli - mitäs jos tekaisisit sellaisen? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse asiassa mulla on ollut jo pitkään suunnitteilla lepakkotuolin teko! Olen ottanut rungosta kuvia ja piirtänyt kuvaan selvennyksen, mitkä putket menevät mihinkin, mutta niiden vääntäminen rauta(tai mieluummin alumiini)langasta ei ole ihan yksinkertaista. Pitää toki yrittää. Istuinosa päälle on sen jälkeen enää pikkujuttu :)

   Poista
 2. Voi miten Vilma on jo olonsa saanut lokoisaksi. Mikäs tuolla on elämästä nauttia ja muutokset on sallittuja ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, nainen saa aina muuttaa mieltään ja järjestellä huonekaluja uuteen uskoon. Huonekalukaupassa pitää vielä käydä, kaikenlaista pientä sisustusta puuttuu vielä :)

   Poista