torstai 17. syyskuuta 2015

Vähän rakentelua

Pikkuisen edistystä yksiön rakentelussa. Liimasin paikoilleen liesituulettimen ja seinähyllykön. Hyllykössä tuli joku mittavirhe tai ajatusvirhe tai jotain, siitä tuli vähän turhan leveä, mutta menköön. Mahtui se kuitenkin liesituulettimen kanssa seinälle. Sopiipahan enempi tavaraa hyllyyn. Hyllyä koristaakin tänään kerhossa tehdyt Minihalin leipä-, sokeri- ja teepurkki. Ylemmällä hyllyllä on tällä hetkellä jostain metalliosasta ja helmestä tehty pullo, sisältö on täysi arvoitus :)
Liesituuletin on tehty Bilteman tikuista ja vanerinpalasta sekä naulan kannoista (napit eteen). Mustaa maalia koko komeuden päälle ja siinä se: moderni liesituuletin. Puristimet ovat kyllä fiksu keksintö, ilman niitä olisi näissä nukkekotihommissakin ihan pulassa.
Keuruulla tekemieni tuolien kaveriksi tekaisin pienen pöydän. Ei sitä yksiössä tuon isompaa ruokapöytää tarvita sinkun huusholliin. Vielä on kovin karun näköistä, mutta eiköhän sitä pikkusälää kerry talouteen, kun ehtii kaiken hommaamaan.

8 kommenttia:

 1. Huikean hieno keittiö!! Tuo musta pianolakattu taso/kaapit ovat kyllä niin upeat! Ihanaa modernia sisustusta! Puna-valko-ruudullinen lattia kruunaa kokonaisuuden!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kehuista! Tässä yksiössä on vasta tehty remonttia, siksi kaikki on niin modernia, mutta voi olla että joku paikka on jäänyt remontoimattakin (hyvä selitys, jos joku osa jää huonon näköiseksi :))

   Poista
 2. Onpa kivan näköistä - uutta ja modernia ja iloista. Voi miten sopiikin hyvin yhteen nuo Keuruun tuolit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Minustakin nuo tuolit sopii tuohon keittiöön just eikä melkein.

   Poista
 3. Onpas niin sun värinen keittiö :) Sitä on taas värkätty kaikkea kivaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, jostain syystä mun värit :D Kaikkea pitää värkätä, ettei aika käy pitkäksi (niinkuin siitä olisi vaaraa, hah!)

   Poista
 4. Keittiö näyttää upealta. Tykkään erityisesti mustasta tasosta ja tuoleista. Kiva nähdä, miten projektisi etenee ja millainen keittiö on sitten, kun saat sen valmiiksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! En vielä itsekään tiedä, mitä kaikkea se tulee sisältämään :)

   Poista