tiistai 29. syyskuuta 2015

Kylppäriin pääsee jo

Monenlaista olen yrittänyt väkertää, niistä yhtenä juttuna on ollut tämän kylppärin pähkäileminen. Lavuaari ja wc-pyttyhän olivat siis valmiit, ne piti vain itse käsitellä eli hioa ja maalata. Ne nyt sitten ovat sellaiset kuin ovat, suhtkoht siistit, mutta eihän vanhan talon kalusteilta voi vaatia ihan uutta vastaavaa kuntoa, eihän! Suihkunurkkauksen tein maustepurkista, alaosaan yhtä muovipurkkia, kun muuten seinämä olisi jäänyt vähän turhan matalaksi. Onneksi tuota lattialaattaa oli vieä jäljellä... Suihkutanko on grillitikku, jonka päässä korvakuuloke suihkuna.
Lavuaarin yläpuolella on vanhanmallinen peilisysteemi eli lasihylly pelkistetyn peilin alapuolella. Hylly on pleksiä, peili on autojen peilien korjaamiseen tarkoitettua peiliä, jota voi leikata saksilla. Hyllyllä on tietysti monenlaisia kauniita pulloja, mutta hammasharjakin sinne pitäisi mahduttaa.
Kylppärin etunurkkaan jäi vielä tilaa pesukoneelle ja kissojen vessakin pitää johonkin sovittaa. Vielä on siis hommat selvästikin kesken. Kissoja sen sijaan on tullut yksi lisää:
Ostin nukkekotikirpparilta ihania pieniä astioita ja yksiön keittiön pöydälle päätyi pari kuppia ja lasikannu. Aivan ihania! Kattaus on näköjään kesken, kuka sitä nyt pelkkää mustaa kahvia juo?

4 kommenttia:

 1. Kylppäri on kerrassaan hieno! Suihkukoppikin on just eikä melekeen :)

  VastaaPoista
 2. Todellakin upea kylppäri, asetat rimaa tosi korkealle ;) Kahvipannu on erittäin söpö!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti ei tule kovin pahaa rimanalitusta :) Kiitos kehuista, ne aina lämmittävät.

   Poista