tiistai 10. kesäkuuta 2014

Mosaiikkityötä

Pyöreän pöytälevyn halkaisija on vajaa 9 cm. Pöytälevyn pohjana on salaattijuustopurkin kansi, jonka reuna on madallettu mosaiikin korkeudelle sopivaksi. Minimosaiikit on liimattu pohjaan kiinni ja saumattu. Kuvassa taas näkyy, miten lähikuva paljastaa huolimattomuusvirheet: yritin kyllä puhdistaa pinnan ennen kuvausta, mutta kuvasta näkyy miten huolimaton olin. No, eipä pöytä ole vielä valmiskaan. Mistä sille jalka? Kun ensin osaisi päättää, minkä tyylinen jalan pitäisi olla. Mutta ehkä jätän tämän muhimaan, niin jostain "kävelee" se pöydänjalka vastaan.

Pari kuvaa vielä tekovaiheesta viime viikolta.6 kommenttia:

 1. …"Kuvasta näkee, kuinka huolimaton olin…" Ai niinkö…? Meillä saisit olla kyllä nuin "huolimaton" ihan aina :D - siis tosi hieno mosaiikkityö!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :D Totta kuitenkin on, että lähikuva paljastaa kaikki virheet, mitä ei silmällä välttämättä muuten edes huomaisi.

   Poista
 2. Itse sitä tuppaa olemaan tosi kriittinen omalle työlleen, mutta tosi kaunis pöytäsi on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Pidän itsekin tuosta "vapaasta muotoilusta" ja lopputuloksestakin, kun saan siivottua pinnan kunnolla.

   Poista
 3. Itselläni on kokemusta pienen pienten palasten käsittelemisestä. Kun yksi on paikallaan, niin kymmenen on tarttunut sormiin. Pinsettien kanssako työskentelit? Oikein hieno pöytä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Ilman pinsettejä tästä hommasta ei tulisi yhtään mitään. Parhaat on sellaiset, jossa on mutka päässä, niillä saa hyvän otteen pienestä mosaiikkipalasta (nää on 3x3 mm). Vielä pitäisi se jalka keksiä jostain.

   Poista