keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

Kesää

Sain valmiiksi köynnöskasvin, jolla ei ole nimeä. Silkkipaperista valmistetut kukat on paperipäällysteisessä rautalankavarressa lehtien lomassa. Hortensiat on istutettu samaan puutikuista tehtyyn laatikkoon. Multana on kahvinporoja. Säleikkö on tehty puretun tabletin välisäleistä, ne oli sopivan kokoisia tähän työhön.

Kukat tein kaksinkertaisesta silkkipaperista siten, että laitoin toisen kukan toisen päälle sakarat lomittain. Terälehtien muoto on sama kuin narsissilla :)


Sunnuntaina rakentelin pallogrilliä suklaamunan sisuskuoresta. Maalasin sen spraymaalilla mattamustaksi. Krominvärisellä spraymaalilla maalasin hyttysverkon palasen, siitä tuli mainio ritilä grilliin. Jonkun suklaamunan yllätyksen sisältä sain renkaat grilliin. Jalat väänsin alumiinilangasta. Vielä tuossa on pientä sipistelyä, ainakin kahva puuttuu kannesta.

Terassi valmistuu pikkuhiljaa. En vain oikein vielä tiedä, mitä tuo on vailla, mutta jotain kivaa se kaipaa.
Hyvää juhannusta!

4 kommenttia:

 1. Haa, kukat on kyllä hienoja, mutta pallogrilli paras!! :D Ihan riemastuin sun kekseliäisyydestä - voisit vaihtaa vaikka tälle mun alalle! Meilläkin pitää välillä nyhjästä tyhjästä ties mitä - ei kuiteskaan ihan grilliä… :)

  VastaaPoista
 2. Juu, ei sun alalle, hermot menis ;)

  VastaaPoista
 3. Siis vähänkö hieno pallogrilli!!! Ja säleikköä pitkin kasvaa ja kukoistaa selvästikin kärhö :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, köynnöskasvilla on siis nimi! Mulla ei ole kärhöä omassa puutarhassa, joten onhan se hyvä saada sellainen edes minikoossa :)

   Poista